نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH خوب دادی امتحانارو ؟ الان اتاقت دلچسبه ؟ منم هیچی میگذرونم ، اره نم نم بعضی وختا میاد ای نسبتا بد نبود!! آره دیگه بهتر شده ایام به کام مشهد که نه بارون حسابی به خودش دید نه برف حسابی
نوشته اصلی توسط Sajjad عجب بازی نیمار
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH طرز فکرت محترم ولی مال قرون قبل پیدایش ماهیاست تاحالا بهش فکر کردین جان من ؟؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Rasool24 الان اونا دارن بازی میکنن ! پولشو اونا میگیرن ! چی گیر شما ها میاد ؟؟؟ عینهو پیر زنا حرف میزنی چرا
نوشته اصلی توسط Sajjad عینهو پیر زنا حرف میزنی چرا باو شوخی کردم خواستم از جو نیمار و داور و آلبا خارج شید
نوشته اصلی توسط Rasool24 الان اونا دارن بازی میکنن ! پولشو اونا میگیرن ! چی گیر شما ها میاد ؟؟؟ دنبال هیجانشن دیگهمنم پایه فوتبال دیدن نیستم فقط نتایج بازیای تیم ملی و دنبال می کنم
نوشته اصلی توسط HADIS ای نسبتا بد نبود!! آره دیگه بهتر شده ایام به کام مشهد که نه بارون حسابی به خودش دید نه برف حسابی خداروشکر الان اونا که تو میامی دارن افتاب میگیرم دارن زندگی میکنند
نوشته اصلی توسط Rmin نیمار مسی رو گذاشته اونور همه حواسشون اونوره ، نیمار و سوارز اینور همه کار میکنن
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH خداروشکر الان اونا که تو میامی دارن افتاب میگیرم دارن زندگی میکنند ظاهرا شاید
حدیث خانوم شما بِچِه ی مشهدی یره ؟؟ هم استانی هستیم پس
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 532 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 532 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن