دهنش سرويس چقدر قشنگ اداشو درمياره
نوشته اصلی توسط shimaa نوید اهوازی شهرتون چقدر داغونه همین شهر داغون داره نون تو و تمام هموطنامونو میده
نوشته اصلی توسط AkbaR چیا یاد گرفتی زود تند سریع با معنی بگو بیلمیریم = نمی دونم کیمده = کیه ساغل = متشکرانه ام یه کلمه دیگه هم بود که خیلی استفاده میکردی اونو خاطرم نیس . ولی دمت گرم تازه اینم بلدم : سنی سویوروم
نوشته اصلی توسط pirana قربانت نوید جون موفق باشی ممنونتم. مرسي. همچنين نوشته اصلی توسط pirana ماشین دوستمِ... خودم الان اومدم کرج عموم اينا ماهشهرن امروز زنگ زده بود ميگفت واقعا افتضاحه
نوشته اصلی توسط hesamz نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! دهنش سرويس چقدر قشنگ اداشو درمياره عالیه دخترارو که می گه
نوشته اصلی توسط pirana همین شهر داغون داره نون تو و تمام هموطنامونو میده نه نه اشتباه نکن شهر ما خود کفاتر از این حرفاس . ما همه چییییییییییی داریم
من دوستم نگین اهوازیه وایسا الان ازش بپرسم
نوشته اصلی توسط shimaa نه نه اشتباه نکن شهر ما خود کفاتر از این حرفاس . ما همه چییییییییییی داریم راست ميگه شيما كافيه شير نفت رو ببندن اونجا. ديگه هيچي گيرمون نمياد
pirana
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! ممنونتم. مرسي. همچنين عموم اينا ماهشهرن امروز زنگ زده بود ميگفت واقعا افتضاحه ممنون هر شهری که پتروشیمی داره فامیل دارید نه؟
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! راست ميگه شيما كافيه شير نفت رو ببندن اونجا. ديگه هيچي گيرمون نمياد صحیح است نفتشو من یادم رفته بود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 590 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 590 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن