نوشته اصلی توسط shimaa بیلمیریم = نمی دونم کیمده = کیه ساغل = متشکرانه ام یه کلمه دیگه هم بود که خیلی استفاده میکردی اونو خاطرم نیس . ولی دمت گرم تازه اینم بلدم : سنی سویوروم آورین 18 شدی خواهش الیرم
نوشته اصلی توسط shimaa نه نه اشتباه نکن شهر ما خود کفاتر از این حرفاس . ما همه چییییییییییی داریم باشه
نوشته اصلی توسط shimaa نه نه اشتباه نکن شهر ما خود کفاتر از این حرفاس . ما همه چییییییییییی داریم نفت و گاز هم دارین
نوشته اصلی توسط AkbaR آورین 18 شدی خواهش الیرم منم خواهش الیرم
نوشته اصلی توسط pirana ممنون هر شهری که پتروشیمی داره فامیل دارید نه؟ خانواده بابام اينا كلا آباداني ان ولي پخش و پلا شدن اينور و اونور زمان ِ جنگ نوشته اصلی توسط shimaa صحیح است نفتشو من یادم رفته بود به قول ِ شاعر اينجا ايرانه يه گربه ي هفت هزار ساله / اينجا زنده ست تا وقتي كه نفت ِ خام داره
نوشته اصلی توسط pirana باشه ناراحت شدی ؟
نوشته اصلی توسط hesamz نفت و گاز هم دارین نه به جاش چیزای بهتری داریم
نوشته اصلی توسط shimaa من دوستم نگین اهوازیه وایسا الان ازش بپرسم ینی من دارم دروغ میگم؟ از هر کی میخوای بپرس...
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! خانواده بابام اينا كلا آباداني ان ولي پخش و پلا شدن اينور و اونور زمان ِ جنگ به قول ِ شاعر اينجا ايرانه يه گربه ي هفت هزار ساله / اينجا زنده ست تا وقتي كه نفت ِ خام داره الان تو باید بری جنوب واسه کار پتروشیمی ؟
نوشته اصلی توسط shimaa نه به جاش چیزای بهتری داریم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 646 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 646 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن