صفحه 262 از 8550 نخستنخست ... 1622122522602612622632642723123627621262 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 2,611 به 2,620 از 85499

موضوع: امیـر بی گزند محسن چاوشی بهترین آلبوم سال

فوق حرفه ای
    از هر ۲۰۰ نفر یکی نوه چنگیز مغول است

آیا می‌دانستید از هر ۲۰۰ انسان کره خاکی یکی به شکل مستقیم فرزند یا نوه چنگیزخان است؟ آیا می دانستید از هر ۲۰ نفر یکی ژن مغول دارد؟

چنگیزخان که با نام “تموچین” متولد شد و بین سالهای ۱۱۶۲ تا ۱۲۲۷ میلادی زیست. او با کشورگشایی‌اش بزرگترین امپراتوری تاریخ بشر از آلمان امروزی تا چین (شامل ایران) را پایه گذاری کرد. فرزندان و نوادگان او سالهای متمادی بر این کشورها حکومت کردند.

چنگیزخان معتقد بود:
    “بزرگترین لذت مرد آن است که دشمنانش را شکست دهد، تمام آنچه دارند بگیرد، اسب‌هایشان را براند و زنان و دخترانشان را در میان بازوان داشته باشد”
    طبق تحقیق ژنتیکی که سال ۲۰۰۳ انجام و در سال ۲۰۰۷ تایید شده و در ژورنال تخصصی ژنتیک و نشریه مرکز سلامت امریکا منتشر شد؛ مشخص گردید که حدود نیم درصد کل جمعیت جهان به شکل مستقیم حامل ژن شخص چنگیزخان هستند. به عبارت دیگر سی و پنج میلیون نفر از کل بشر امروزی نوادگان مستقیم چنگیزخان هستند، مشروح این تحقیقات در نشریه “دیسکاور” و وبسایت مشهور “وراثت ژنتیکی” منتشر شد:
    ژورنال آمریکایی ژنتیک بشر
    مجله دیسکاور
    شجره ژنتیک
    مقاله ای از کتابخانه ملی علوم پزشکی ایالات متحده

تحقیق دیگر منتشر شده در وبسایت “اگزامینر” نشان می‌دهد که هشت درصد جمعیت امروز آسیا مستقیماً از نژاد چنگیز و حدود ۳۵۰ میلیون نفر از مردم جهان دارای ژن مغولی‌اند. در این تحقیقات مشخص شد که افراد مختلف در کشورهای متفاوت بین نیم تا چهل و سه درصد حامل ژن مغولی هستند. به عبارت دیگر اگر به شکل مستقیم نوه چنگیزخان نباشید، شاید نوه یکی دیگر از خان‌های مغول هستید.

این تحقیقات و مقالات مشابه نشان می‌دهد که پس از قرن‌ها اختلاط جمعیتی و کشورگشایی‌های عظیم از چنگیز و تیمور تا حملات امپراتوری پرشیا، اعراب مسلمان، اسکندر مقدونی و دیگران؛ باید ماجرای خلوص خون و ژن را فراموش کنیم. بشر امروزی ترکیبی گونه‌گون از نژادهای متفاوت است.

⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ĻòŇéĻȳ نمایش پست ها
    چاوشی همیشه همینطور بوده ، 20-30 تا آهنگ ماکت میسازه و میفرسته واسه گرفتن مجوز اولیه.
    بعدش اونایی که مجوز گرفتن رو میده به تنظیم کننده ها واسه تنظیم و بعضیاشم خودش تنظیم میکنه ، ممکنه بعضی آهنگا رو چند نفر مختلف تنظیم کرده باشن که از بین اونا بهترین ها رو انتخاب میکنه یا شاید هیچکدوم به دلش نشینن و خودش تنظیمشون کنه
    بعد ورژن نهایی قبل از مسترینگ رو دوباره میفرسته واسه مجوز . از بین اونایی که مجوز گرفتن ، چند تا رو انتخاب میکنه و میده واسه مسترینگ ، بعدش هم که نسخه نهایی رو میده به ارشاد واسه کد کتابخانه ملی و تایید اسم آلبوم و ... و مجوز انتشار رو میگیره و آلبوم رو میده به شرکت پخش کننده.

توی همین مراحل حداقل 15-20 تا آهنگ میمونه که اصلا منتشر نمیشن. همه ی اینا واسه یه آلبومه ، حالا حساب کن از یه شاخه نیلوفر تا الان ، چاوشی چندتا آهنگ ساخته بصورت ماکت که پخش نشدن و نخواهند شد.

به نظر من آلبوم بین 9-12 ترک داره . طبق معمول بیشتر تنظیما رو خود محسن میزنه ، بقیه تنظیم کننده ها هم هر کدوم 1-2 تا آهنگ دارن. میکس آلبوم رو فرشاد حسامی یا بهروز انجام میدن و مسترینگ رو هم به احتمال زیاد خود بهروز انجام میده
    ترانه ها هم که مشخصه ، 60-70 درصد حسین صفا ، بقیه هم مولانا ، حسین غیاثی ، میثم یوسفی ، علی اکبر یاغی تبار و روزبه که بعضیاشون ممکنه نباشن

فقط خدا کنه این آلبوم یه آلبوم پیشرفته و کامل باشه ، نه مثل پاروی بی قایق که بعضی جاهاش واقعا کیفیت قابل قبولی در حد انتظار نداشت. چاوشی باید توی این آلبوم کیفیت آهنگاشو به استاندارد جهانی برسونه. چون اگه اینکار رو نکنه ، آبروی خودش و بهروز و تیمش رو برده
    فقط میخواستم شکل خودم باشم...

فوق حرفه ای

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط *_* نمایش پست ها
    20 قطعه ضبط کردند ؟

راسته یا دروغ ؟

آلبوم چنتا ترک داره ؟

راستی بهروز صفاریان تو آلبوم حضور داره یا نه ؟ اکه داره چند قطعه رو بهروز کار کرده ؟(چه تنظیم چه آهنکسازی)
    معلوم نیست کشتکار مصاحبه کرد 20 تا ضبط کردن که در نهایت 10 - 14 تا میره تو آلبوم بعد بهادر تکذیب کرد در هر صورت فک نکنم بیشتر از 11 تا باشه
    صفاریان هست آهنگسازی که کلا خود چاوشی ولی تنظیم بهروز حداقل یدونه داره رو شعر مولانا مدیریت هنری آلبومم با بهروزه

5. 3 کاربر مقابل از asc عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط iman نمایش پست ها
    وقتی با آهنگای خارجی توی همون سبک مقایسه میکنی تازه میفهمی چه خبره
    من خودم تا 4-5 سال قبل آهنگایی که گوش میکردم 80 درصد ایرانی و 20 درصد خارجی بود. ولی تو این چند سال سعی کردم موسیقی خوب و کامل گوش کنم و واقعا الان خیلی کم پیش میاد که آهنگ ایرانی گوش کنم. چون واقعا چیزی ندارن که واسه من جالب و جدید باشه ، و وقتی چند بار یه آلبوم ایرانی رو گوش میکنم میفهمم روی یه آهنگش چقدر کم فکر شده . طوریکه انگار خواننده اصلا واسش مهم نبوده که امثال من و شما میخوایم از موسیقی لذت ببریم ، نه اینکه بجاش دقت کنیم که خواننده داره چی میخونه و بر اساس اون ترانه حس بگیریم ، ملودی و تنظیم و .. هم که پشم ...
    ولی چاوشی و تا حدودی شادمهر نبوغی دارن که من توی هیچ خواننده ای این طرز فکر و طرز نگاه به موسیقی رو ندیدم. هر چند این 2 نفر مسیرشون کاملا متفاوته ولی نتیجه ش یکیه ، نوآوری و ایجاد سلیقه

به عنوان مثال ، لحن و کلا نحوه ی ترانه خوندنِ چاوشی رو فکر نمیکنم توی هیچ خواننده ی دیگه ای بتونی پیدا کنی.
    منتها با همه ی این نبوغ و نوآوری ، هنوز هم نسبت به اون چیزی که من بشخصه انتظار دارم خیلی فاصله دارن
    شاید الان توی آلبوم پاروی بی قایق این چیزا به اونصورت مشخص نباشه ، ولی وقتی در آینده آلبوم چنگیز رو گوش میکنی ، متوجه پیشرفتش نسبت به این آلبوم میشی و اونموقعس که مشخص میشه این آلبوم چه کاستی هایی داشته
    خیلی بده که زندگیت به خاطر تصمیم یکی دیگه نابود بشه
    بعد از اون،تا روزی که زنده ای باید با خیال"چی میشد اگه ..."زندگی کنی

Moderator
    یکی دیگر از قطعات البوم

آخرین اتوبوس با ترانه حسین صفا
    تنظیم فرشاد حسامی

8. کاربر مقابل از Chavosh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    عه عادل روح نواز نوازنده الکتریک گیتار...

Moderator
    بزودی اطلاعات تکمیلی از البوم چنگیز منتشر خواهد شد

11. کاربر مقابل از Chavosh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Chavosh نمایش پست ها
    بزودی اطلاعات تکمیلی از البوم چنگیز منتشر خواهد شد
    کی گفته ؟؟؟
    تو را بر در نشاند او به طراری که می‌آید
    تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد

Moderator
    بهادر الدین شمس

صفحه 262 از 8550 نخستنخست ... 1622122522602612622632642723123627621262 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 516 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 516 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع