نوشته اصلی توسط R A S O O L مردک کذاب برو از خدا بترس من هنوز تو نخ قطعه التراهیت " کافیه " مات و مبهوت دارم غرق میشم اون که صد در صد واقعا من از شور و حسی خاص اون آهنگ سه شب بیدار بودم
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Hadi میگم جراحی باید بشه تو میگی 30 تومن مذخرف میگن بگرد از اینا که تو خونه میکشن پیدا کن برو پیششون بکش
Magical.Girl.2014
نوشته اصلی توسط MrCrow اون که صد در صد واقعا من از شور و حسی خاص اون آهنگ سه شب بیدار بودم دیشب یه ویدیو تو تلگرام صفاریان دیدم جیگرم کباب شد ! سر ضبط آلبوم غریبه فریدون شاهرخ پورمیامین هم بود
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط MrCrow مذخرف میگن بگرد از اینا که تو خونه میکشن پیدا کن برو پیششون بکش
نوشته اصلی توسط R A S O O L خوندم عزیزم ! بعدشم من بیمه تکمیلی هستم یه دکتر قرارداد داریم مجانی ! تازه وقتی تموم میشه منشیش یه لب هم بهت میده دمت سرویس خب تو که از خداته یه منشی بت لب بده پس هر چی زودتر برو فقط اگه از شانس توئه منشیه یهو میبینی 60 سال سن داره
نوشته اصلی توسط Hadi دمت سرویس خب تو که از خداته یه منشی بت لب بده پس هر چی زودتر برو فقط اگه از شانس توئه منشیه یهو میبینی 60 سال سن داره نمیرم باو همون درد رو به جون میخرم
نوشته اصلی توسط R A S O O L نمیرم باو همون درد رو به جون میخرم فقط اگه سیاه شده من تجربه شو دارم برو زودتر بده دربیارن برات تا اینکه بعدا نصفش خورده نشه مث من بیفتی تو دردسر اگرم که زیاد نیست دندون وسطم هست بده برات پر کنن حیفه زودتر برو تا به عصب کشی نرسه فعلا
نوشته اصلی توسط R A S O O L دیشب یه ویدیو تو تلگرام صفاریان دیدم جیگرم کباب شد ! سر ضبط آلبوم غریبه فریدون شاهرخ پورمیامین هم بود من تو کنسرت یزدانی از نزدیک میلاد عدل رو دیدم اصلا انگار تو یه دنیای دیگه بود روی صحنه خیلی حال عجیبی داشت
نوشته اصلی توسط Hadi ن بابا 400 تومنم کجا بود اگه نشد میرم بیمه فقط نمیدونم برم بیمارستان یا درمونگاه بخدا رفیق من 400 شده بود بیمارستان بهتره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 571 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 571 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن