[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آنجا هم هر کس و نا کس خداست؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
دیروز بعدازظهر رفتم مطب یه دندونپزشک نگاش کرد گفت من میتونم درش بیارم
گفت 100 میگیرم منم 50 تومن دادم ولی ذره ذره درش آورد یعنی گاییدنی ازم شد تو کل تاریخ بخوان بنویسن راحت 5 کیلو کم کردم
بعدشم دوتا بخیه زد گفتم مگه جراحی کردی گفت نه جای خالیش باید جوش بخوره عفونت نکنه
دارو هم 6 تا پلی سیلین نوشته قرص خوابم نوشته ....... الان باد داره فکم هم به روز باز میشه
---------------------
الان میخوام بدونم این سنگینی فک و بخیه که زد اینا طبیعیه ؟
نگرانم هر کی میدونه ج منو بده
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی نصفشو دیدم چیز خاصی نیس.فقط از شادمهر تعریف میکنه و از پروپاچشو صداشو همه چیش میگه بهترینه بعد مجریه میگه داری از ترس هوادارای شادمهر تو اینستاگرام اینارو میگی بعد میگه نه الان هوادارای چاوشی هم میان اینستاگرام میگن چرا شادمهرو بهترین میدونی.والسلام.
ﻣﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﯿﻤﻪ ﯼ ﭘﺮ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﭼﮑﺎﺭ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 562 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 562 مهمان ها)