اورتورای آهنگ شهاب تیام از این کار کاور شده این کجا و آن کجا ، خداست این کار
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Underworld Rise of the Lycans
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
من که نمی دونم ممر سبک ها رو میشناسه مثلا یه آهنگ چند وقت پیش معرفی کرد از مادلین جونو گفت سبکش ایندی پاپ هست واسه همین گفتم تو همون سبک باشه ! دون تمپو هم تقریبا میشه آهنگ افسار
البته حرف تو هم درسته نمونش امیر جمالفرد خودش تو مصاحبش گفت وقتی کاری میسازم تو فکرش نیستم چه سبکی باشه همینجوری میسازم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
عسلامش رو باور کنیم یا لز بازیشو ؟؟؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
هر کسی از دید خودش یه اسلام خوب میسازه.
طرف نماز نمیخونه، ماه رمضون میشه 30 روز روزه میگیره میگه از نظر من این واجبه اون نیست. حالا یکی دیگه برعکس.
اگه واقعا قبول کردی، همشون قبول کن. واسه خودت تجزیه و تحلیل نکن چی درسته چی غلطه.
اسلام موسیقی رو حروم میدونه. تو نباید گوش کنی، وقتی میگی از نظر من حروم نیست پس مسلمون نیستی.
در حال حاضر 595 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 595 مهمان ها)