صفحه 538 از 8550 نخستنخست ... 3843848852853653753853954054858863810381538 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 5,371 به 5,380 از 85499

موضوع: امیـر بی گزند محسن چاوشی بهترین آلبوم سال

فوق حرفه ای
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    آواتارش خیلی باحاله

جون میده یه لب بگیری ازش

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط *** نمایش پست ها
    مخوام ببینم فضولم کیه ؟

مراعات سندوسالتو میکنم.
    دهنت یاد شادمهر افتادم : فضولم کیه هو هو فضولم کیه هو هو
    تو از همونایی هستی که میکردی دنبال تیکه کلام طرف تا آتو بگیری در مواقع لازم استفاده کنی

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Amir نمایش پست ها
    به هر چیزی که میپرستی خواننده ها و آهنگ سازهای ما کار میسازن خودشون نمی دونن چه سبکی ساختن و یه چیزی اسمشو میزارن چون هیچ کدومشون درس موسیقی نخوندن و یه چیزی از آهنگهای مختلفی که شنیدن کنار هم میزارن میگن فلان سبک کار کردیم حالا من نمی دونم شماها چرا از این واژه های استفاده می کنید
    آی گفتی بابا این آفات اصن نمیدونن این سبک ها چی هست اصن ! سر همین بحث پروگرسیو راک همین فرشاد حسامی نمیدونم اسمشو درست گفتم یا نه ( ) اومده اینستا میگه پراگسیو راک !!! پراگسیو ؟؟!! نه پراگسیو ؟ اینا حتی بلد نیستن درست تلفظ کنن بعد مدعی هستن که آی من این سبکو کار کردم نمیدونم گیتارش اینجوری بود و از این حرفا ! تا چیزی هم بگی دوستان پسریانم عزیزانم ناراحت میشن . آخه این آفات در حدی نیستن که بخوان این سبکا رو کار کنن . نهایت تیکه تیکه از این آهنگ و اون آهنگ میکنن میشه همون معجون که گفتم تحویل ملت میدن و به به چه چه لایکو قربونت برم ترکوندی پسر و ... شروع میشه
    در کل ما در این حد نیستیم که بخوایم حتی نزدیک بشیم به این سبکا ! موسیقی الان هیچ حرفی برای گفتن نداره همش مزخرفه

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط R A S O O L نمایش پست ها
    لطفا یه کار دون تمپو و ایندی پاپ مشتی معرفی کن
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

6. کاربر مقابل از MrA_Chavoshi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    آی گفتی بابا این آفات اصن نمیدونن این سبک ها چی هست اصن ! سر همین بحث پروگرسیو راک همین فرشاد حسامی نمیدونم اسمشو درست گفتم یا نه ( ) اومده اینستا میگه پراگسیو راک !!! پراگسیو ؟؟!! نه پراگسیو ؟ اینا حتی بلد نیستن درست تلفظ کنن بعد مدعی هستن که آی من این سبکو کار کردم نمیدونم گیتارش اینجوری بود و از این حرفا ! تا چیزی هم بگی دوستان پسریانم عزیزانم ناراحت میشن . آخه این آفات در حدی نیستن که بخوان این سبکا رو کار کنن . نهایت تیکه تیکه از این آهنگ و اون آهنگ میکنن میشه همون معجون که گفتم تحویل ملت میدن و به به چه چه لایکو قربونت برم ترکوندی پسر و ... شروع میشه
    در کل ما در این حد نیستیم که بخوایم حتی نزدیک بشیم به این سبکا ! موسیقی الان هیچ حرفی برای گفتن نداره همش مزخرفه
    اتفاقا اندفعه خیلی هم نزدیک شده ، حداقل چیزی که ما فعلا شنیدیم نوازندگی و ریتمیو این جربانات بوده که همشون در حد استاندارد بودن ، همونطور که این بود زندگی خودِ آلترناتیو راک هست این ها هم خودِ پراگرسیو از چند جهت میشن ، اما نمیشه انتظار داشت کلام تو اون استاندارد باشه ، چون این کارا فلسفی هست و مضامین اجتماعی داره که اینجا هیچوقت مجوز نمیگیره

تنها مشکلی که شاید داشته باشه موئلف نبودنِ که اونم طبیعیه ، یک چارچوبی وجود داره و همه گروه های دنیا ازش استفاده میکنن . اما توی دنیا معمولا هر گروهی یه چیز خاصی از خودش تو اون سبک داره که کارش گرفته و استایل خاص خودشونو دارن ، محسن چاوشی شاید این استایلو هنوز نداشته باشه و طبیعی بودنشم به خاطر اینه که فقط چندتا کار تو این سبکا داره اجرا می کنه ، گروه بزرگی مثل اریباگ هم آلبوم اولش عین پینک فلوید بود ولی بعد کم کم استایلشو پیدا کرده ، همه همینطور بودن

توی دنیا مردم کاملا بر اساس سبک موسیقی رو دنبال می کنن ، توی ایرانم کسایی که موسیقی خارجی گوش می کنن به این چیزا خیلی اهمیت میدن و اینا با هم فرقای زیادی دارن ، ربط بیخود میدین به موزیک ایران
    ویرایش توسط MrA_Chavoshi : 05-12-2016 در ساعت 10:12 AM

8. کاربر مقابل از MrA_Chavoshi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    خیلی از گروه های ایرانی هم هستن که اصلِ موسیقی رو اجرا می کنن
    شما نشنیدین

10. کاربر مقابل از MrA_Chavoshi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    احسان هستی ؟

نیمه فعال
    1
    پدرم رفت داخل خانه
    پدرم دید مادرم را با...
    بعد، شب بود و حرکت چاقو
    خون مامان و گریه ی بابا

مادرم سنگ قبر گمنامی ست
    مادرم هرزه بود، یک زن بد!
    پدرم سمبل شرافت بود!
    پدرم ماند توی حبس ابد

2
    داخل خانه رفتم و دیدم
    زن خود را کنار مرد جوان
    بعد، دعوا و فحش بود و کتک
    زنم و گریه پیش یک چمدان

از تمامی خاطرات بدم
    مانده یک عکس روی میز اتاق
    بچّه ای با لباس های کثیف
    جای امضای برگه های طلاق

3
    پسرم رفت داخل خانه
    دید مردی نشسته پیش زنش
    دید لبخند می زنند به هم
    دید که دست می کشد به تنش

پسرم با زنش معاشقه کرد
    جلوی چشم های عاشق مرد
    بعد هم از حضور سرزده اش
    داخل خانه، عذرخواهی کرد!

سید مهدی موسوی

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi نمایش پست ها
    اتفاقا اندفعه خیلی هم نزدیک شده ، حداقل چیزی که ما فعلا شنیدیم نوازندگی و ریتمیو این جربانات بوده که همشون در حد استاندارد بودن ، همونطور که این بود زندگی خودِ آلترناتیو راک هست این ها هم خودِ پراگرسیو از چند جهت میشن ، اما نمیشه انتظار داشت کلام تو اون استاندارد باشه ، چون این کارا فلسفی هست و مضامین اجتماعی داره که اینجا هیچوقت مجوز نمیگیره

تنها مشکلی که شاید داشته باشه موئلف نبودنِ که اونم طبیعیه ، یک چارچوبی وجود داره و همه گروه های دنیا ازش استفاده میکنن . اما توی دنیا معمولا هر گروهی یه چیز خاصی از خودش تو اون سبک داره که کارش گرفته و استایل خاص خودشونو دارن ، محسن چاوشی شاید این استایلو هنوز نداشته باشه و طبیعی بودنشم به خاطر اینه که فقط چندتا کار تو این سبکا داره اجرا می کنه ، گروه بزرگی مثل اریباگ هم آلبوم اولش عین پینک فلوید بود ولی بعد کم کم استایلشو پیدا کرده ، همه همینطور بودن

توی دنیا مردم کاملا بر اساس سبک موسیقی رو دنبال می کنن ، توی ایرانم کسایی که موسیقی خارجی گوش می کنن به این چیزا خیلی اهمیت میدن و اینا با هم فرقای زیادی دارن ، ربط بیخود میدین به موزیک ایران
    من فقط میگم که با این ریتم ملودی ایرانی و شعر ایرانی نمیشه این سبکو کامل اجرا کرد !! اصلاً نمیشه نزدیکشم شد ! چون تفاوت ریتم ما با اونا از زمین تا آسمونه !! در مورد نوازندگی گیتار پروکرسیو راک هم با قاطعیت میگم کسی تو ایران نمیتونه کامل بزنه ! چرا ؟ به خاطر اینکه ضربش تنده و اصلاًَ نمیشه سازبندی کرد ! حالا ابنا چیکار میکنن ؟! خوب معلومه اون وسطا یه تیکه میزنن میگن آها دیدین این سبک گیتار پروگرسیو بود زدم ! در حالی که اگه بخوای کامل و صحیح بزنن نمیتونن !
    اصلاً ربطی به کار فلسفی و اجتماعی و این حرفا نداره ! کلام به شعر و ریتم ملودی بستگی داره کامل پس اگه کسی بخواد این کلام رو مثه اونا کنه میشه سیروان !
    ببین من همیشه گفتم مقایسه با اونا از بیخ غلطه . به نظرم تقلید هم غلطه ! چرا ؟ چون ما باید بر اساس شعر ایرانی و ریتم ملودی های خودمون آهنگ بسازیم ! ما میخوایم نوآوری داشته باشیم میریم تیکه تیکه میکنیم میاریم معجون میکنیم ! اینو بارها گفتم ! چرا ما باید اینکارو بکنیم اونم غیر اصولی و کسایی که در این حد نیستن ! نوآوری خوبه ولی نه اینکه ذائقه موسیقی ملتو عوض کنیم و موسیقی رو نابود کنیم !
    منم موسیقی خارجی گوش میدم ولی چه ربطی داره به موسیقی ایرانی ؟!؟! نمیگم نباید اینا برن دنبال سبکای خارجی ولی این افراد در حدی نیستن که بخوان چیز جدیدی رو ارائه بدن ! واسه همین وضع موسیقی مملکت اینطوری شده . هنوزم میگم موسیقی ما در اون حد نیست البته آدمای با دانش هم هستن ولی تعدادشون خیلی کمه و تو این آشفته بازار ترجیح میدن کار نکن
    ویرایش توسط ehsan1361 : 05-12-2016 در ساعت 10:47 AM

صفحه 538 از 8550 نخستنخست ... 3843848852853653753853954054858863810381538 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 525 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 525 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع