شما 2تا ویدئو از عادل روح نواز ببین بعد بگو نمیتونه بزنه ، دستاش میرقصه روی گیتار ، اصلا هم پاپ نمیزنه ، داریم صحبت ا پراگرسیو راک می کنیم که یه ژانرِ آرومی هست و وکالش حساب شده و اسلو هست نه سریع ، صحبت اسپید متالو داریم نمی کنیم
یه بخش توی ملودی هست یه بخش توی موسیقی ، ملودی بخواد توی چهارچوب باشه زبانش فرقی نمی کنه ، موسیقی و سازبندی هم میشه انجام داد ، تنها چیزی که کارو سخت می کنه هارمونی این سبکه که خیلی سنگینه و نوازندگی هاش ، پراگرسیو بیشتر روی موسیقی و سولوهای طولانی تاکید داره و ملودیاش مینیمال هست و خواننده بیشتر باهات صحبت می کنه و از مسائل فلسفی و اجتماعی و دردهای جامعه میگه
اگه بخوام اینطوری فکر کنیم که هیچ اتفاقی توی موسیقی رخ نمیده ، موسیقی ایران رو به نابودی بود که این گروه های تلفیقی اومدن و فضاهارو عوض کردن وگرنه همین چندتا کار خوب رو هم نداشتیم
باید صبر کرد تا کار کامل بیاد و بعد بگیم که در حدش هستن یا نه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ای خاتونِ خوابِ من
منِ تن خسته را دریاب
مرا همخانه کن تا صبح
نوازش کن مرا تا خواب ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
آهنگ جدید لانا دل ری اومد
دیدم تجربه ی 20 ساله ی من میگه نمیونن !! دستاش میرقصه رو گیتار ؟! خب برقصه دلیل بر این میشه بتونه سبکو درست اجرا کنه ؟1 از اون حرفا بودا !! حالا هر چی آروم باشه ینی درست اجرا میشه ؟! اینم از اون حرفا بود !! ریتمشو مقایسه کن با ریتم ما ببین اصن میشه ؟! چرا در مورد وکال یکی مثه رضا یزدانی میتونه صداهای عجیب غریب ول بده یه جوری جفت و جورش کنه ولی بقیه نمیتونن !
ملودی بخواد تو چهارچوب باشه زبان فرق نمیکنه ؟!؟! این دیگه خیلی از اون حرفا بودا ینی مثلاً یه خواننده خارجی میتونه ملودی ما رو برداره بخونه ؟! ینی شعر و ریتم مهم نیست ؟! من که دارم شاخ در میارم
خب در مورد نمیدونم نوازندگی سولو هارمونی هم قبلاً گفتم دیگه
بازم میگم ما با تیکه تیکه کردن معجون درست کردن به جایی نمیرسیم
در مورد کار من نظری ندارم هوادارش بپسندن خوبه دیگه ، یکم به به چه چه که چیزی کم نمیکنه از وضع فلاکت بار موسیقی الان ما
۴۸۰p: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 367 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 367 مهمان ها)