صفحه 539 از 8550 نخستنخست ... 3943948952953753853954054154958963910391539 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 5,381 به 5,390 از 85499

موضوع: امیـر بی گزند محسن چاوشی بهترین آلبوم سال

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi نمایش پست ها
    احسان هستی ؟
    بلی

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    من فقط میگم که با این ریتم ملودی ایرانی و شعر ایرانی نمیشه این سبکو کامل اجرا کرد !! اصلاً نمیشه نزدیکشم شد ! چون تفاوت ریتم ما با اونا از زمین تا آسمونه !! در مورد نوازندگی گیتار پروکرسیو راک هم با قاطعیت میگم کسی تو ایران نمیتونه کامل بزنه ! چرا ؟ به خاطر اینکه ضربش تنده و اصلاًَ نمیشه سازبندی کرد ! حالا ابنا چیکار میکنن ؟! خوب معلومه اون وسطا یه تیکه میزنن میگن آها دیدین این سبک گیتار پروکرسیو بود زدم ! در حالی که اگه بخوای کامل و صحیح بزنن نمیتونن !
    اصلاض ربطی به کار فلسفی و اجتماعی و این حرفا نداره ! کلام به شعر و ریتم ملودی بستگی داره کامل پس اگه کسی بخواد این کلام رو مثه اونا کنه میشه سیروان !
    ببین من همیشه گفتم مقایسه با اونا از بیخ غلطه . به نظرم تقلید هم غلطه ! چرا ؟ چون ما باید بر اساس شعر ایرانی و ریتم ملودی های خودمون آهنگ بسازیم ! ما میخوایم نوآوری داشته باشیم میریم تیکه تیکه میکنیم میاریم معجون میکنیم ! اینو بارها گفتم ! چرا ما باید اینکارو بکنیم اونم غیر اصولی و کسایی که در این حد نیستن ! نوآوری خوبه ولی نه اینکه ذائقه موسیقی ملتو عوض کنیم و موسیقی رو نابود کنیم !
    منم موسیقی خارجی گوش میدم ولی چه ربطی داره به موسیقی ایرانی ؟!؟! نمیگم نباید اینا برن دنبال سبکای خارجی ولی این افراد در حدی نیستن که بخوان چیز جدیدی رو ارائه بدن ! واسه همین وضع موسیقی مملکت اینطوری شده . هنوزم میگم موسیقی ما در اون حد نیست البته آدمای با دانش هم هستن ولی تعدادشون خیلی کمه و تو این آشفته بازار ترجیح میدن کار نکن
    شما 2تا ویدئو از عادل روح نواز ببین بعد بگو نمیتونه بزنه ، دستاش میرقصه روی گیتار ، اصلا هم پاپ نمیزنه ، داریم صحبت ا پراگرسیو راک می کنیم که یه ژانرِ آرومی هست و وکالش حساب شده و اسلو هست نه سریع ، صحبت اسپید متالو داریم نمی کنیم
    یه بخش توی ملودی هست یه بخش توی موسیقی ، ملودی بخواد توی چهارچوب باشه زبانش فرقی نمی کنه ، موسیقی و سازبندی هم میشه انجام داد ، تنها چیزی که کارو سخت می کنه هارمونی این سبکه که خیلی سنگینه و نوازندگی هاش ، پراگرسیو بیشتر روی موسیقی و سولوهای طولانی تاکید داره و ملودیاش مینیمال هست و خواننده بیشتر باهات صحبت می کنه و از مسائل فلسفی و اجتماعی و دردهای جامعه میگه
    اگه بخوام اینطوری فکر کنیم که هیچ اتفاقی توی موسیقی رخ نمیده ، موسیقی ایران رو به نابودی بود که این گروه های تلفیقی اومدن و فضاهارو عوض کردن وگرنه همین چندتا کار خوب رو هم نداشتیم

باید صبر کرد تا کار کامل بیاد و بعد بگیم که در حدش هستن یا نه
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

3. کاربر مقابل از MrA_Chavoshi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi نمایش پست ها
    خیلی از گروه های ایرانی هم هستن که اصلِ موسیقی رو اجرا می کنن
    شما نشنیدین
    مثل امیراشکان غلامی که راک واقعی رو تو کاراش میشنوی
    ویرایش توسط Milik : 05-12-2016 در ساعت 10:57 AM
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MrCrow نمایش پست ها
    مثل امیراشکان غلامی که راک واقغی رو تو کاراش میشنوی
    تازه این نمونه ی قویش نیست - معمولیه
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    تازه این نمونه ی قویش نیست - معمولیه
    آلبوم آخرش که حرف نداشت
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

فوق حرفه ای
    تو ای خاتونِ خوابِ من
    منِ تن خسته را دریاب

مرا همخانه کن تا صبح

نوازش کن مرا تا خواب ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

فوق حرفه ای
    آهنگ جدید لانا دل ری اومد

Moderator

فوق حرفه ای
    شما 2تا ویدئو از عادل روح نواز ببین بعد بگو نمیتونه بزنه ، دستاش میرقصه روی گیتار ، اصلا هم پاپ نمیزنه ، داریم صحبت ا پراگرسیو راک می کنیم که یه ژانرِ آرومی هست و وکالش حساب شده و اسلو هست نه سریع ، صحبت اسپید متالو داریم نمی کنیم
    یه بخش توی ملودی هست یه بخش توی موسیقی ، ملودی بخواد توی چهارچوب باشه زبانش فرقی نمی کنه ، موسیقی و سازبندی هم میشه انجام داد ، تنها چیزی که کارو سخت می کنه هارمونی این سبکه که خیلی سنگینه و نوازندگی هاش ، پراگرسیو بیشتر روی موسیقی و سولوهای طولانی تاکید داره و ملودیاش مینیمال هست و خواننده بیشتر باهات صحبت می کنه و از مسائل فلسفی و اجتماعی و دردهای جامعه میگه
    اگه بخوام اینطوری فکر کنیم که هیچ اتفاقی توی موسیقی رخ نمیده ، موسیقی ایران رو به نابودی بود که این گروه های تلفیقی اومدن و فضاهارو عوض کردن وگرنه همین چندتا کار خوب رو هم نداشتیم

باید صبر کرد تا کار کامل بیاد و بعد بگیم که در حدش هستن یا نه
    دیدم تجربه ی 20 ساله ی من میگه نمیونن !! دستاش میرقصه رو گیتار ؟! خب برقصه دلیل بر این میشه بتونه سبکو درست اجرا کنه ؟1 از اون حرفا بودا !! حالا هر چی آروم باشه ینی درست اجرا میشه ؟! اینم از اون حرفا بود !! ریتمشو مقایسه کن با ریتم ما ببین اصن میشه ؟! چرا در مورد وکال یکی مثه رضا یزدانی میتونه صداهای عجیب غریب ول بده یه جوری جفت و جورش کنه ولی بقیه نمیتونن !
    ملودی بخواد تو چهارچوب باشه زبان فرق نمیکنه ؟!؟! این دیگه خیلی از اون حرفا بودا ینی مثلاً یه خواننده خارجی میتونه ملودی ما رو برداره بخونه ؟! ینی شعر و ریتم مهم نیست ؟! من که دارم شاخ در میارم
    خب در مورد نمیدونم نوازندگی سولو هارمونی هم قبلاً گفتم دیگه
    بازم میگم ما با تیکه تیکه کردن معجون درست کردن به جایی نمیرسیم
    در مورد کار من نظری ندارم هوادارش بپسندن خوبه دیگه ، یکم به به چه چه که چیزی کم نمیکنه از وضع فلاکت بار موسیقی الان ما

Moderator
    نقل قول نوشته اصلی توسط Chavosh نمایش پست ها
    ۴۸۰p: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

صفحه 539 از 8550 نخستنخست ... 3943948952953753853954054154958963910391539 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 367 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 367 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع