[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمام مدل های پسربچه از تمام کمپانی ها رو میزاره..بروزهچقد نازن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
آخه لعنتی و حظ کنم و ضعف بره یعنی چی؟! تا میایم نقد کنیم میگن برا سریاله دستش بستس.با یه شاعر و غزلسرای خوب کار کن.طرفداراش گفتن زیاد از صفا نخون رفت با یکی بدتر. این سریال برا محسن پسرفت حساب میشه در صورتی که سنتوری مهرجویی باعث همکاری محسن با اردوان کامکار شد.
خب؟؟؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
مثلا بیاد تو آهنگ عاشقانه ای با اون کلیپ بگه : آهای ضعیفه پاشو آبگوشت بار بزار ... شپلق
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
رفیق من سنگ صبور غم ها به دیدنم بیا که خیلی تنهام
هیشکی نمی فهمه چه حالی دارم چه دنیایه رو به زوالی دارم...
در حال حاضر 542 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 542 مهمان ها)