[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر نده منظورت بود دیگه؟!
من خیال کردم اشتباه تایپ کردی هرچند که بعیده این اتفاق بیافته ، ن 4 تا دکمه اون ورتره!
انتظارم نداشتم بزنی همین طوری گفتم ببینم چی جواب میدی حجمش به هر حال خیلی بالاست بعدم هر دو ویدئو از نظر محتوا چیز خاصی ندارن فقط کیفیتشون استثناییه همین
در ضمن یه کنسرت از سری تورهای Armin Only مربوط به آلبوم قبلی آرمین منتشر شده که 3 سال بود ملت تو کف نسخه کامل و با کیفیتش بودن که الان رسمی پخشش کردن
اینو میخواستم تاپیکش کنم تو تالار بزارم اگر رو سایت میزنی که من دیگه تاپیک نزنم
حجم نسخه 1080 اش 2 گیگه تایم هم 1 ساعت و نیم که اگه 720 بزنی طبیعتا کمتر میشه
این خیلی عالیه تراکهایی که اجرا میکنه هم قشنگن ارزش داره بزاری تو سایت فقط تو رودروایسی نمونی اگر حجمش زیاده بگو اشکال نداره همینجا میزنم خودم
مرسی
نود درجه امشب عالی بود ، جام استقلال تو قم لیوان بود
اولین عمل پیوند آلت تناسلی یک مرد در آمریکا با موفقیت انجام شد
به گزارش روزنامه "نیویورک تایمز"، اولین پیوند آلت تناسلی یک مرد در آمریکا در بیمارستان مرکزی ماساچوست آمریکا با موفقیت انجام شد.
توماس منینگِ ۶۴ ساله که این عمل جراحی بر روی او صورت گرفت، چند روز پس از انجام این عمل سخت، گفت که احساس خوبی دارد اگرچه
عمل جراحی سخت و دردناکی را پشت سر گذاشت. او به دلیل ابتلا به بیماری سرطان مجبور به پیوند آلت تناسلی شد.
این عمل نزدیک به ۱۵
ساعت به طول انجامید. زمستان سال ۹۳ نیز یک تیم جراحی در آفریقای جنوبی اعلام کردند که توانسته اند برای اولین بار عمل پیوند آلت تناسلی
مردانه را با موفقیت انجام دهند. عمل جراحی مزبور ۹ ساعت به طول انجامید.
در حال حاضر 589 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 589 مهمان ها)