گزارشگر عادله
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها اگه از " گروه 127 " کاری گوش نکردید - این قطعه رو گوش کنین ! واقعا موسیقی جالبی دارن !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دو ساله با دو تا آلبومی که دارن زنده گی ها کردم !
اگه خوش تون اومد دو تا آلبوم شون توی تاپیک آیتونز هست !
با تشکر !
باو من تو سلف سرویس جنبه ندارم برم اونجا ظرفاشونو خالی کردم یعنی انقد پرش میکنم به زور میره تو دهنم اصن فکت خسته میشه انگار میخوای دندون عقل پایین بکشی
در حال حاضر 530 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 530 مهمان ها)