تا تنور داغه بچسبونم.استاد سعدی:
ای پسر دلربا وی قمر دلپذیر
ازهمه باشد گریز وز تو نباشد گزیرتا تو مصور شدی در دل یکتای من جای تصور نماند دیگرم اندر ضمیر عیب کنندم که چند در پی خوبان روی چون نرود بندهوار هر که برندش اسیر بسته زنجیر زلف زود نیابد خلاص دیر برآید به جهد هر که فرو شد به قیر چون تو بتی بگذرد سروقد سیمساق هر که در او ننگرد مرده بود یا ضریر گر نبرم ناز دوست کیست که مانند اوست کبر کند بیخلاف هر که بود بینظیر قامت زیبای سرو کاین همه وصفش کنند هست به صورت بلند لیک به معنی قصیر هر که طلبکار توست روی نتابد ز تیغ وان که هوادار توست بازنگردد به تیر بوسه دهم بندهوار بر قدمت ور سرم در سر این میرود بیسروپایی مگیر سعدی اگر خون و مال صرف شود در وصال آنت مقامی بزرگ اینت بهایی حقیر گر تو ز ما فارغی زو همه کس بی نیاز ما به تو مستظهریم وز همه عالم فقیر
عجب حلوای قندی تو
امیر بی گزندی تو
سوء تفاهم نشه ها.من خودم متنفرم از هر چی گیه.
عجب حلوای قندی تو
امیر بی گزندی تو
زوتوپیا دوبلش هم اومد پر فروش ترین فیلم شد 1 میلیارد فروش داشت
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عسلام
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
چند سطری به بهانه ی گذاشتن موزیکی از شادی امینی عزیز:
شادی امینی را مدت هاست می شناسم و با او چند همکاری نظیر عیدی، به سلامتی و روسری داشته ام.
دو چیز شادی را برای من خاص می کند.
یکی اینکه به خاطر ترانه سرا بودن خودش، شعر و ترانه را می شناسد و در انتخاب هایش دقیق است.
و دیگری اینکه مثل خیلی از هنرمندان ما منفعل نیست و نسبت به وقایع بیرونی خودش کنش دارد و حمایت از حقوق زنان، زندانیان سیاسی، اقلیت های قومی و جنسی و... را به لایک و فالوور ترجیح می دهد.
بی تعارف آثار متاخر و جدیدتر او را به گذشته هایش و عاشقانه هایش ترجیح می دهم. هرچند این به معنی رد کردن آثار گذشته اش نیست. اما در چند موزیک جدید او (که خودش ترانه سرا بوده) به نظرم نوعی هجو و طنز وجود دارد که مختص به خود اوست. هجوی که از کیم کارداشیان تا فعالین شبکه های اجتماعی هیچکس را بی نصیب نمی گذارد و در فضایی فانتزی انسان امروز را به تصویر می کشد.
به نظر من خواننده ای که حاضر است کلیپی مثل روسری را بیرون بدهد که شبکه های موزیک حاضر به پخش آن نیستند با تمام نقدهایی که به هر خواننده ای وارد است ارزش احترام و دنبال کردن را دارد.
امیدوارم این مسیر، انتهایش قله های روشنی باشد...
سید مهدی موسوی
عجب حلوای قندی تو
امیر بی گزندی تو
در حال حاضر 605 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 605 مهمان ها)