نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] یه شیرمرد نبود ترجمش کنه من ترجمه اش میکنم خرج داره واسه هر قسمت 13 تومن میگیرم
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 من ترجمه اش میکنم خرج داره واسه هر قسمت 13 تومن میگیرم تو که پولی نبودی
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 خوب کسی مد نظر داری؟ یا میخوای یکی از بچه های اینجا انتخاب کنی اصلا بیا این رسول گلنار بگیر رمانتیک میزنه زن خوبی میشه برات فقط من چند بار بردمش پستو اول کار بدون که فردا فکرنکنی بهت خیانت کرده نه زیر نظر دارم Dascha Polanco
نوشته اصلی توسط _Khashi_ تو که پولی نبودی اون قسمت مفتی فقط واسه کردن هست یادته ترو بردم پستو داشتی گل های قالیو میشمردی پولی ازت گرفتم
نوشته اصلی توسط Rmin نه زیر نظر دارم Dascha Polanco جوابگو نیاز این هستی تو شورتش تو رو خفه میکنه
خدایا به جوانان ما قدری شهامت عطا کن تا بدون ترس حرفشان رو بزنند خدایا دلهای جوانان ما را از کینه و حسد دور بدار خدایا ما را محتاج این جوانان نکن
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 اون قسمت مفتی فقط واسه کردن هست یادته ترو بردم پستو داشتی گل های قالیو میشمردی پولی ازت گرفتم دیوث من اولین باره دارم ازتو نقل میگیرم بعد کی بردی پستو
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 جوابگو نیاز این هستی تو شورتش تو رو خفه میکنه تشکر
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 جوابگو نیاز این هستی تو شورتش تو رو خفه میکنه خیلی خوبه لعنتی ، فقط نمیدونم چرا هنرنمایی های شکشی کم داره تو فیلم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 خدایا به جوانان ما قدری شهامت عطا کن تا بدون ترس حرفشان رو بزنند خدایا دلهای جوانان ما را از کینه و حسد دور بدار خدایا ما را محتاج این جوانان نکن خدایا دختر خاله ها به سوی ما هدایت فرما
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 465 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 465 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن