شک ندارم بابازاده اینجاست اون عکسی که گذاشتم گفتم اینو بزن بیلبورد خیلی شیکه ورداشت گذاشت موسیقی ما بعد دید فوتشاپه پاک کرد
شک ندارم بابازاده اینجاست اون عکسی که گذاشتم گفتم اینو بزن بیلبورد خیلی شیکه ورداشت گذاشت موسیقی ما بعد دید فوتشاپه پاک کرد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سکوت لحظه هاش هیاهوی غمه....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
محسن و اینها میان انجمن الدنگها مودب باشید مثل من
سوال مردمی: سلام من اومدم دانشگاه ثبت نام گفتن اول برو 4 تابزن به استقلال بعد ثبت نامت میکنیم.
کسی میدونه استقلال کجا تمرین داره امروز؟
عجب حلوای قندی تو
امیر بی گزندی تو
در حال حاضر 271 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 271 مهمان ها)