احسان این آلبوم کوتاهه تومان آندروسو گرفتی اصن؟
2 روز پیش اومده بود (در اصل پنج شنبه اومد)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کی گفتم تخصص دارم ؟
دیگه امید صلاح دیده همچین تنظیم هایی تو آلبومش باشه ! بعضی خواننده ها با تغییر میونه ی خوبی ندارن مثلا فلان آهنگ با فلان سبک رو اگه 15 سال پیش هیت شده هنوزم تو سال 2016 همون سبک رو می خونن امید هم همینجوره
راستی ! میگن از 14 تا آهنگ فقط 6تاش جدیده بقیش منتشر شده ! درسته ؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگرفتم
آره پنجشنبه شب اومد آیتونز . 4 تا آهنگه ( 3 ورزن lunatic و یه ورژن You're My Heart, You're My Soul )
آلبوم اصلی هستوری جمعه میاد
لجم میگیره که با اون گندی که زده هنوز ادعاش میشه . مرتیکه فک میکنه همه منتظرن تا آهنگاش بیاد و دارن له له میزنن
آخه کدوم سبک ؟ شپلق شپلوق هم شد سبک ؟ یه چه چه هم وسطش ! همین ؟! ببین اون موقع مردم اینا رو گوش میدادن چون خواننده دیگه ای نبود ( خودمم یکی از مردم ) مطمئن باش که امید الان خواننده میشد یه نفرم آهنگاشو گوش نمیداد . دلیل گوش دادن به آهنگای امثال امید و شهرام شب پره فقط نوستالژیه !
آره میگن 6 تا جدیده
در حال حاضر 72 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 72 مهمان ها)