سکوت وحشی چشمان بی مروت تو کشانده پای جهان را به سمت سیب حوس
سکوت وحشی چشمان بی مروت تو کشانده پای جهان را به سمت سیب حوس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Hold the door
Hold the door
Hold th door
Hold th door
Hold door
Hold door
Hol door
Hol door
Ho door
Ho door
Ho dor
Hodor
Hodor
Hodor
Hodor
سرعت نت چرا انقد اومده پایین ؟
خب من با این نظرت مخالفم به نظرت من چرا از دانشگاه انصراف دادم به خاطر ریاضیات کلا رشته های فنی که روی ریاضی هستن من اشتباه کردم یکی نبود به من بگه که باووو تو که میری فنی ریاضی داره بله نرم افزار رو دوس داشتم ولی من با یه دید دیگه نگاه میکردم به نرم افزار تا اینکه رفتم دیدم اون اون چیزی نیست که من فکر می کنم خلاصه بگم من با ریاضیات حال نمی کنم یعنی متنفرم من اگه بر گردم به عقب زبان انتخاب می کنم چون واقعا علاقه دارم و وقتی می خونم لذت می برم من دوس دارم لذت ببرم تا اینکه کاسه چه کنم چه کنم بگیرم دستم الکی نیست زبان هم خودش یه تخصص هستش و می تونی ازش پول خوبی در بیاریکلا نمره های زبانم 18 19 بود
ویرایش توسط Mehdi : 05-23-2016 در ساعت 09:58 PM
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه مایکروسافت بدونه کاربری مث الی داره فقط ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول اسکل بازی بذار کنا به اون تناقض من جواب بده
در حال حاضر 279 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 279 مهمان ها)