نوشته اصلی توسط MrCrow آره رفتم گفت ساعت 6 صبح پخش میکنن اینجا 6 صبح ؟؟؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
Saber
نوشته اصلی توسط MrCrow من روزی 8-9 نو سر قیلون اونم آلبالو تنهایی میکشیدم - لا به لاش سیگار هم میکشیدم الان افتخار میکنی واقعا که قلیون بکش ولی سبک پرتقال نعناع نه خوشت نیومد دوسیب آلبالو و سیگار بدبخت میکنه دیگه عزیزم نیستی دوست ندارمت
نوشته اصلی توسط بزقوش الان افتخار میکنی واقعا که قلیون بکش ولی سبک پرتقال نعناع نه خوشت نیومد دوسیب آلبالو و سیگار بدبخت میکنه دیگه عزیزم نیستی دوست ندارمت من تو دود و مشروب غرقم - بیا در آغوش شیطان
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط MrCrow پاور رو بچگیام میکشیدم به عشق اون تقه ای که رو فیلترش داشت میکشیدم آره اونو که میزنی طعمش عوض میشه باحاله
نوشته اصلی توسط R A S O O L 6 صبح ؟؟؟ هر کاری کردم آدرس باربری رو نداد گفتم خودم میرم اونجا برات میگیرم میارم گفت نمیشه خودشون میارن پخش میکنن در مغازه ها
نوشته اصلی توسط MrCrow آره رفتم گفت ساعت 6 صبح پخش میکنن اینجا پس کله پاچه ی صبح رو با صدای ملکوتی رضا بزنیم !!!
نوشته اصلی توسط MrCrow من تو دود و مشروب غرقم - بیا در آغوش شیطان من اگه دانشگاه اراک قبول بشم عمرا خوابگاه نمیگیرم میام پیش تو
نوشته اصلی توسط Saber پس کله پاچه ی صبح رو با صدای ملکوتی رضا بزنیم !!! فقط بدیش اینه که پایگان سه تا کار بیشتر نزده
نوشته اصلی توسط MrCrow من تو دود و مشروب غرقم - بیا در آغوش شیطان یاالله مشروب حالا چند درصد بدبخت نکن خودت رو
نوشته اصلی توسط MrCrow هر کاری کردم آدرس باربری رو نداد گفتم خودم میرم اونجا برات میگیرم میارم گفت نمیشه خودشون میارن پخش میکنن در مغازه ها پس تا 9 -9.5 باید صبر کنی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 687 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 687 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن