نوشته اصلی توسط بزقوش یاالله مشروب حالا چند درصد بدبخت نکن خودت رو هر چی باشه از 70 درصد به بالا هر چی باشه قبوله - هر چند اثری نداره ولی بازم خوبه
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط R A S O O L من اگه دانشگاه اراک قبول بشم عمرا خوابگاه نمیگیرم میام پیش تو اینو باش یا خدا گیر عجب معتاد های افتادیم
نوشته اصلی توسط R A S O O L پس تا 9 -9.5 باید صبر کنی نه و نیم صبح میگیرمش همه آلبوماش رو خریدم البته آلبوم های محسن هم همه رو خریدم به جز یه شاخه نیلوفر که پیدا نکردم
نوشته اصلی توسط Hadi شرمنده که اینو گفتم .... خیلی هم ممنون بابت کاورا ولی نت بنده از مخابرات هست و کلا سرعت پایینه امروز نمیدونم چی شده خیلی بدتر شده اعصابم بهم ریخته سرعت دانلودم شده 10 کیلوبایت ببین دیگه چقدر پایینه با این سرعت بهت پناهندگی میدن دیوث خان
نوشته اصلی توسط R A S O O L من اگه دانشگاه اراک قبول بشم عمرا خوابگاه نمیگیرم میام پیش تو Come With Me
نوشته اصلی توسط MrCrow هر چی باشه از 70 درصد به بالا هر چی باشه قبوله - هر چند اثری نداره ولی بازم خوبه 70 که خیلی زیاده من ودکا 40 درصد میخورم ملنگ میشم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط MrCrow هر چی باشه از 70 درصد به بالا هر چی باشه قبوله - هر چند اثری نداره ولی بازم خوبه من دیگه حرفی ندارم خدانگهدار امیدوارم حرفات دروغ باشه یعنی دعا میکنم حرفات دروغ باشه به جوونیت رحم کن
نوشته اصلی توسط MrCrow Come With Me توی فرم انتخاب رشته اولین شهر رو میزنم اراک عکس هم میگیرم میزارم برات
نوشته اصلی توسط بزقوش من دیگه حرفی ندارم خدانگهدار امیدوارم حرفات دروغ باشه یعنی دعا میکنم حرفات دروغ باشه به جوونیت رحم کن عادی میشن این حوادث اگه سختن اگه آسون ... نه نرو تنهام نزار
نوشته اصلی توسط R A S O O L 70 که خیلی زیاده من ودکا 40 درصد میخورم ملنگ میشم ملنگ تو دیگه ادم باش ببخش ها اینجوری حرف میزنم ولی از این کارا نکن چرا به بدن خودت صدمه میزنی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 385 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 385 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن