چایت را بنوش
نگران فردا نباش
از گندمزار من و تو
مشتی کاه میماند
برای بادها ...
چایت را بنوش
نگران فردا نباش
از گندمزار من و تو
مشتی کاه میماند
برای بادها ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
واسه پول تب داری ولی کو دوای تبت ، فقط هول میدی بیرون کمی دود از لای لبت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداقل یه نفر دان کنه یه مگ بیشتر نیست که نامردا اینجوری به جوون مردم روحیه میدین ؟
همچنان صفر دانلود هر کی دانلود کنه جایزه داره جلیقه انفجاری داعش که نیست
زنگ زدم آسیاتک گفتن میتونی ثبت نام کنی منتها اسمت میره تو لیست انتظار 1 ماه الی تا 2 ماه طول میکشه چه کار کنم به نظرتون ؟
یا خدا چه قیمتی بخوره یک ترا ssd
در حال حاضر 689 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 689 مهمان ها)