نوشته اصلی توسط MrCrow چاوشی اگه تا آخر عمرش هم بخونه نمیتونه یه آهنگ حتی نزدیک آهنگ دیوونه یزدانی منتشر کنه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
بزقوشم آنا یوردوم(بزقوشم سرزمین مادریم)
نوشته اصلی توسط R A S O O L خب راست میگه دیگه انگار داره داستان موزیکال میگه ممر هنوز خیلی از سبکای موسیقی رو نمیشناسه
نوشته اصلی توسط MrCrow من امروز Macbeth پولانسکی رو گفتم - چند وقت پیش هم solace رو گفتم - چیز دیگه ای یادم نمیاد کودم شاسینمنگولایی بوده که نتونتسته فیلم رومن پولانسکی و فیلم بازیگری همچو آنتونیو هاپکینز و کولین فارل رو نبینه
نوشته اصلی توسط R A S O O L خب راست میگه دیگه انگار داره داستان موزیکال میگه کلا کارای یزدانی دنبال هم تشریف دارن انگار داری سریال میبینی آهنگاش یه جوری انگار همدیگه رو تکمیل میکنن ولی فرقش اینه که الی نیست ساعت 5 صبح دانلود کن و ازشون شات بزاره
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
چرا انقد دوس دارید حماقت خودتون و فریاد بزنید
نوشته اصلی توسط MrCrow چاوشی اگه تا آخر عمرش هم بخونه نمیتونه یه آهنگ حتی نزدیک آهنگ دیوونه یزدانی منتشر کنه جک نگو
نوشته اصلی توسط asc چرا انقد دوس دارید حماقت خودتون و فریاد بزنید حقیقته عزیزم
نوشته اصلی توسط *_* کودم شاسینمنگولایی بوده که نتونتسته فیلم رومن پولانسکی و فیلم بازیگری همچو آنتونیو هاپکینز و کولین فارل رو نبینه از کسی که فیلم مورد علاقه اش fifty Shades of Grey به خاطر هارد ... خوشش اومده و با فیلم لاو عشقبازی کرده توقعی نباید داشته باشی
نوشته اصلی توسط MrCrow کلا کارای یزدانی دنبال هم تشریف دارن انگار داری سریال میبینی آهنگاش یه جوری انگار همدیگه رو تکمیل میکنن ولی فرقش اینه که الی نیست ساعت 5 صبح دانلود کن و ازشون شات بزاره همه داستان هاشون رو در کنار هم بذار بیارشون پیش قطار
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 510 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 510 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن