بعدها تاریخ می گوید که چشمانت چه کرد؟با من تنها تر از ستارخان بی ****...
بعدها تاریخ می گوید که چشمانت چه کرد؟با من تنها تر از ستارخان بی ****...
من کی ام ؟ انبوه اشعاری پریشان از شعار
هم حسین
هم منزوی
بسیار تلخی ناگوار ....
به چیت مینازی؟ تو چیت از من بیشتره؟
ماشین؟
هه، شرمنده ما کی باشیم
چی تو اون دیدی که منو پس زدی؟
من چیکار نکردم که اون کرد پست ترین؟
تو چرا با من اینکارو کردی؟
من که توقعی نداشتم گفتم "بمون" همین
شنیدم عروسیته...
مبارکه...
خوش باشی باش...
دنیا اگر بد بود و بد تا کرد
یک مرد عاشق خوب میمیرد...
بین لپ تاپ های 1 تومنی این بهترینه خیلی عالیه کانفیگش ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معنی ریاست: چگونه مردم جنتی را به سمت «دیگ حلیم» هدایت کردند!
مساله اصلي اين است كه انتخاب جنتی به ریاست خبرگان چیزی از درد ِ شانزدهم شدن او در تهران و ورود ناپلئونی به مجلس خبرگان و همچنین انتخاب نشدن یزدی و مصباح نمیکاهد. پیام مردم، ماندگار بود. برای همین رئیس شدن یا نشدن آقای جنتی آنقدر مهم نیست. در نزد غالب مردم، او فردی است که با فشار قدرت وارد مجلس خبرگان شد. او نماد دوپینگ حکومتی و اعمال قدرت مطلق است. اگر جای جنتی یک کدو هم بود، بالاخره به عنوان نفر پانزدهم او را وارد مجلس می کردند.
و در این روند، نقش مردم کلیدی بود در فرستادن این پیام که افراد تندرویی مانند مصباح و یزدی وجنتی را نمیخواهند. تازه حدود ۵۰ درصد مردم در انتخابات خبرگان شرکت کرده بودند. هر چقدر هم بیشتر شرکت میکردند، آقای جنتی فاصلهاش با نفر پانزدهم هم بیشتر و بیشتر میشد. بنابراین این واقعیت احمد جنتی است، نه اینکه حالا در چنین مجلسی که تا درصد زیادی مهندسی میشود، رئیس شود یا نشود. مشخص بود که سهم اصلاح طلبان و یا منتقدان بسیار اندک است و اصلا قرار هم نبود که با چنین آرایشی از نمایندگان، آنها اکثریت مجلس را به دست بگیرند. موضوع چیز دیگری بود.
اما نکته دوم اینکه، آقای جنتی با رئیس مجلس خبرگان شدن در واقع یک سوراخ بزرگ در نظام سیاسی ایران را عملا عریان کرد که فردی که خودش توسط رهبر انتخاب می شود ( به عنوان فقیه شورای نگهبان) و به او پاسخگوست و میتواند توسط او عزل شود، عضو و حتی رئیس مجلسی است که کارش نظارت بر رهبر و نهادهای وابسته به اوست. مجلسی که حتی از نظر قانونی میتواند رهبر را عزل کند. درواقع یکی باید به ایشون میگفت «در دیزی بازه، حیای گربه کجا رفته؟» حتی دن کورلئونه هم اینقدر تابلو عمل نمیکرد که اعتبار تشکیلات خود را با اقدامی که وجود آن را زیر سوال ببرد، با چالش جدی مواجه کند. البته این شامل همه کسانی میشود که توسط رهبر به صورت مستقیم برای منصبی انتخاب میشوند و میتوانند توسط ایشون عزل شوند و همزمان عضو مجلسی هستند که باید بر او نظارت کنند. پیشاپیش مشخص است که چنین نظارتی چقدر فرمالیته و غیر واقعی و در نهایت چقدر فرمایشی است.
این هم باز اثرات پیام مردم بود که آنقدر جنتی رو به جلو هل دادند و آنقدر صدای «نه»شان بلند بود که از هول حلیم در دیگ بیافتد و بخواهد با ریاست بر خبرگان، آن ضربه شدید را جبران کند. اشتباه استراتژیک هم همین بود. آنجا با ورود زوری، خودش را بیش از پیش بیاعتبار کرد، این بار با رئیس مجلس شدنش، مجلس خبرگان را. اگر فردوسی پور گزارش می کرد این نوشته رو آخرش می گفت «چه میکنه این جنتی!»
در حال حاضر 47 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 47 مهمان ها)