حالا نمیشد بازیها رو یه ساعت عقب تر مینداختن 4 و نیم صلات صبح رو ادا میکنیم میشینم با چشمای خواب آلود یهو نگاه میکنیم اعع 7 شد بیچاره شدم سریع لباس بپوش آخر بازیها رو نمیبینم
حالا نمیشد بازیها رو یه ساعت عقب تر مینداختن 4 و نیم صلات صبح رو ادا میکنیم میشینم با چشمای خواب آلود یهو نگاه میکنیم اعع 7 شد بیچاره شدم سریع لباس بپوش آخر بازیها رو نمیبینم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
این که چیزی نیست اینو بخون اگه تا حالا نخوندی اِل پاچه جون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همه جالبترش اونجاست که قربانی شوهر گوگوش به چند تا لات گفته بوده داریوش رو خط خطیش کنن
اینم جالبه
محمود قربانی در گفتگو با امیر قاسمی :قرار بود یک شب جشن عروسی فیروز وثوقی داداش بهروز برگزار بشه من میخواستم حالا که بهم خیانت شده شب عروسی همه فامیل را بفرستم هوا
عروسی قراربود روز چهارشنبه برگزار بشه چند روز قبل فروق رئیس دفتر والا حضرت ( خواهر شاه ) آمد پیش من و گفت ما می دونیم تو چیکار می خوای بکنی ولی دست نگه دار و این کار را نکن چون به ضررت تموم میشهخلاصه اینا دیدن گوش ما بدهکار نیست روز سه شنبه فروق آمد پیش من وگفت باید با ما بیای !!! گفتم چرا گفت والا حضرت می خواهند ببیننت !!! گفتم من نمی تونم کار دارم گفت نه این دستوره خلاصه رفتم پیشه خود والاحضرت تا رفتم تو گفت بادی گاردت کو اسلحت کو چاغو وقمه ات کجاست بعد گفت بیا ویسگی بخوریم و در آخر از من خواهش کرد که شب عروسی به فامیل گوگوش کاری نداشته باشم !!!؟
ینی این گوگوش جیغ جیغو مملکتو بهم ریخته بوده
تونل کندوان نگاه توئه
ویرایش توسط Gsshop : 05-25-2016 در ساعت 09:55 AM
دلم خاست بشم عاشق دلم خاست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
در حال حاضر 28 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 28 مهمان ها)