این همه پشتیبانی پشتیبانی کردی حالا تحویل بگیر .. :l
این همه پشتیبانی پشتیبانی کردی حالا تحویل بگیر .. :l
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این مملکت مردم فقط دنبال اینن یه جوری برین به همدیگه که احساس غرور بهشون دست بده و بگن ما از تو عقل کل تریم
دریغ از یه ذره شعور
عشق یعنی بدون تو رفتن
عشق یعنی هزار و یک افسوس ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
حالا اومدیمو مودم قط نشد من چه خاکی تو سرم بریزم اخه کجارو درس کنم
الی چقدر مشکل داری
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
پریز عوض کردم کابل عوض کردم اسپلیتر عوض کردم مودم عوض کردم
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی کلا یه *** گشادیه که دوست داره دیگران کارشو ردیف کنن توقع هم داره هر کسی تو حوزه خودش از همه چی سر در بیاره
کلا مدلش کالیبر بالاس
دلم رنجوره، رفیقم یارم
شدم حیرونت اقد نیازارم
حواسم پرت چشات یارم
زلال چشات کرده گرفتارم
دلم رنجوره، رفیقم یارم
شدم حیرونت اقد نیازارم
حواسم پرت چشات یارم
زلال چشات کرده گرفتارم
عجب حلوای قندی تو
امیر بی گزندی تو
در حال حاضر 635 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 635 مهمان ها)