نوشته اصلی توسط Rasoulh111 فکر نکنم البومی مثل این تو ایران داشته باشیم وقتی گوش کنی بهش حالت غم بهت دست بده اونم از نوع شدید مخصوصا وقتی تو که نیستی پخش میشه من کاملا همه چی برام ( زمان مکان ) بی معنی میشه دیوث تو مگه جز همج*س بازی و هارد شکش احساس دیگه ای هم داری
نوشته اصلی توسط MaMaTiR ها والا هرچی غم بود همشو ریخته تو این البوم باید دید اون موقع محسن خودش در چه حالی بوده تو جاده وقتی این البوم گوش میکنم اصلا نمیفهمم دارم کجا میرم یا کجام وقتی تموم میشه تازه به خودم میام
نوشته اصلی توسط _Khashi_ دیوث تو مگه جز همج*س بازی و هارد شکش احساس دیگه ای هم داری من الان همنجسگرام خیلی هم احساسی
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط MrCrow من الان همنجسگرام خیلی هم احساسی تو قضیت فرق داره کلا
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 باید دید اون موقع محسن خودش در چه حالی بوده تو جاده وقتی این البوم گوش میکنم اصلا نمیفهمم دارم کجا میرم یا کجام وقتی تموم میشه تازه به خودم میام خدا کنه یه روز گوش کنی نفهی کجا میری بیایی دم خونه ما
نوشته اصلی توسط MrCrow من الان همنجسگرام خیلی هم احساسی
نوشته اصلی توسط _Khashi_ دیوث تو مگه جز همج*س بازی و هارد شکش احساس دیگه ای هم داری اون که همیشه هست تو باید وقتی امپر میچسبونم دور بر من باشی تا این حادثه از نزدیک مشاهده کنی یادش بخیر اولین بار صدای محسنو تو یه مغازه کاست و سی دی شنیدم طرف گفت یه صدایی شبیه قمیشی هست جون پسنده از اون موقع گرفتار این صدا شدم
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] سپاس
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi خدا کنه یه روز گوش کنی نفهی کجا میری بیایی دم خونه ما تو ادرس بده من خودم جمعه بیام خوشگلم من واسه هدایت شما جوانهاست که هنوز در میادین فعالیت میکنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 633 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 633 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن