این آیدی شما هست آقا سجاد؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایا اسم این غم زندگی نیست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] آرمین جان احتمال میدی تا اواسط هفته ی دیگه بیاد ؟؟؟ یا قبل از شروع ماه رمضون؟
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اگر محسن عزیز و عوامل دیگر تاریخ دقیق نمیدن چون الان پروژه در دست تهیه کنندگان محترم هست باید این پروسه کاری ۱۰۰ درصد نهایی، تکثیر و اماده برای پخش در مارکتها قرار بگیره، اون زمان صلاح بدونن تاریخ اعلام میکنند، من در حد بضاعت و شنیده های خودم عرض کردم مطالبی رو! احتمال و نظر شخصی ام اینه که در هفته آینده بعید میدونم ولی قبل از ماه رمضان ایشالله پخش بشه! منم مثل شما صبوریم کمه بی قراریم زیاده!������������������
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
هیشکی صد در صد نمی دونه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
در حال حاضر 513 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 513 مهمان ها)