می دونستین اگه یه نفر تو تلگرام بلاکت کنه ! اگه پروفایلت رو دیلت کنی دوباره نصب کنی ! دیگه بلاک نیستی
بگین می دونستم با جفت پا میرم تو شیکمتون
می دونستین اگه یه نفر تو تلگرام بلاکت کنه ! اگه پروفایلت رو دیلت کنی دوباره نصب کنی ! دیگه بلاک نیستی
بگین می دونستم با جفت پا میرم تو شیکمتون
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نایبرئیس کمیته ملی المپیک در ادامه این مصاحبه درباره شایعات حضور همجنسگراها در فوتبال و فوتسال خاطرنشان کرد: بعضی از موضوعات در ورزش بوده و این موضوع هم مربوط به گذشته است. نمیدانم برخی افراد با چه هدفی دوباره آن را باب میکنند. متأسفانه تا پیشرفتی حاصل میشود چنین صحبتهایی صورت میگیرد. تمام بازیکنان فوتبال و فوتسال معاینه پزشکی می شوند و پرونده دارند. در واقع همه کسانی که در ورزش قهرمانی کار میکنند شناسنامه دارند.
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
تو هم مثه من دستور زبانت ضعیفه بد منظورو میرسونی . اره همونه امیر
دعوت مهران مديري از محسن چاوشي براي حضور در تلويزيون در برنامه دورهمي.
- حالا بايد دستگاهي رو كه بعضيا ادعا ميكنند چاوشي باهاش صداشو عوض ميكنه هم براي ورود به صداوسيما آفيش كنند.
- چاوشي يه بار تو فرودگاه دنبال زنش ميگشته ميره به مسئول پيج ميگه: «من دستگام همرام نيست، بيزحمت همسرمو برام پيج كنيد».
- چاوشي صداي تقتق كفشاش هم مال خودش نيست و يه دستگاه تو پاشنههاش جاساز كرده.
- از اين دستگاها كه صدا رو شبيه چاوشي ميكنه چرا نيست تو بازار؟ منم ميخوام اينجوري بخونم. فرمول كوكاكولاست كه كسي بهش دسترسي نداره؟
- فحش ندين، چاوشي بعد از رستاك حلاج و بالاتر از محسن نامجو خواننده محبوب منه. @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]nassiri
به صدای من گوش نه کن موسیقیِ زرد داره . . .
در حال حاضر 574 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 574 مهمان ها)