سراج میگه شعرا سطحی شده ملودی ها سطحی شده اونوقت یه عده میرن فحش میدن !! مشکل موسیقی امروز ما دقیقاً همینه ( بحث هم کردیم همینجا ) حالا یه اسمی هم از کجایی میاره
بچسبین به تنظیم به به چه چه کنین این آفات رو الکی گنده کنین
سراج میگه شعرا سطحی شده ملودی ها سطحی شده اونوقت یه عده میرن فحش میدن !! مشکل موسیقی امروز ما دقیقاً همینه ( بحث هم کردیم همینجا ) حالا یه اسمی هم از کجایی میاره
بچسبین به تنظیم به به چه چه کنین این آفات رو الکی گنده کنین
الله اکبر الله اکبر الله اکبر بردیم 3-3 مساوی ، بازی آخر تو زیمین خودمون
نا امید شده بودم @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به پادشاهتون بگو آماده باشه ما داریم می آییم
ویرایش میشه فک کردی فقط خودت بلتی
ممه هاتو در بیار سینه بزن : فینال ان بی ای ما داریم می آییم
پادشاه پادشاه ما داریم می آییم
ویرایش توسط ehsan1361 : 05-29-2016 در ساعت 09:44 AM
استیپ دبل دبل کرد
کلی رکورد 3 امتیازی پلی آف رو زد
آلبوم امیر بی گزند فردا 10 خرداد حتمی هستش دوستان . . .
منتظر جوابتون هستم دوستان
ممنونم
البوم " اميرِ بي گزند " دوشنبه دهم خردادماه منتشر نخواهد شد. تاريخ دقيق انتشار اطلاع رساني مي گردد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یه سایت ایرانی آلبوم توماس رو زده
آقا کشف کردم علتشو که چرا نزدن
آلبوم توماس اول ماه مارس اومد رو آیتونز با قیمت 25 دلار ! بعدش توماس اومد You're My Heart, You're My Soul که اولین ترک آلبومه رو در تاریخ 6 مارس گذاشت آیتونز و میشد تو همین صفحه هم دانلود کرد ، بعد هم Cheri, Cheri Lady رو گذاشت ! آلبوم پنجشنبه عصر اومد رو آیتونز ولی تاریخ ریلیز تو آیتونز 6 مارس زده شده !!! واسه همین سایتای ایرانی فک کردن واسه سه هفته پیشه نزدن در صورتی که همه ی سایتای خارجی زدن. توماس از آیتونز هم شانس نداره طفلک رئیس آیتونز کجاست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 491 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 491 مهمان ها)