⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
ملانی اهنگ شکیرا رو خونده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تونل کندوان نگاه توِ ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
یکی اینو pdfکنه برام
Years ago, when I was younger
I kinda liked a girl I knew.
She was mine, and we were sweethearts
That was then, but then it’s true
سالها پیش وقتی که جوان تر بودم
عاشق کسی بودم که خوب میشناختمش
او مال من بود و ما معشوقه های یکدیگر بودیم
این متعلق به آن زمان هاست , اما حقیقت دارد I’m in love with a fairytale,
Even though it hurts
‘Cause I don’t care if I lose my mind
I’m already cursed.
من عاشق یه پری هستم !
حتی اگه این اثر بدی روی من بگذارد
چون اگر دیوانه هم بشوم برایم مهم نیست
من از قبل نفرین شده ام
Every day we started fighting,
Every night we fell in love
No one else could make me sadder,
But no one else could lift me high above
روزها دعوا میکردیم ولی شب ها عاشق هم میشدیم
هیچ کس دیگر نمیتوانست بیشتر از او من را ناراحت کند
اما هیچ کس دیگر هم مثل او نمیتوانست من را تا این اندازه به اوج ببرد
I don’t know what I was doing,
When suddenly, we fell apart
Nowadays, I cannot find her
But when I do, we’ll get a brand new start
من نمی دانستم چیکار می کنم تا موقعی که ناگهان ”از هم جدا شدیم”
این روزها نمیتوانم پری خود رو پیدا کنم
اما اگه بتوانم پیدایش کنم , دوباره از نو شروع می کنیم
I’m in love with a fairytale,
Even though it hurts
I’m already cursed
من عاشق یک پری هستم
حتی اگر این اثر بدی رویم بگذارد
چون اگه دیوانه هم بشوم برایم مهم نیست
من از قبل نفرین شده ام .
She’s a fairytale
Yeah…
Even though it hurts
I’m already cursed
او یک پری است
حتی اگر این اثر بدی رویم بگذارد
چون اگر دیوانه هم بشوم برایم مهم نیست
من از قبل نفرین شده ام
در حال حاضر 682 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 682 مهمان ها)