میتونی بری سایت مادربرد یا لپ تاپت ببینی بعدش وین رو در حالا uefiنصب کنی
میتونی بری سایت مادربرد یا لپ تاپت ببینی بعدش وین رو در حالا uefiنصب کنی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدول شرایط سخت افزاری اپ جدید
ستون pcبیا پایین میبینی
جز تو ستاره ای دنباله دار نیست ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
ای بابا چرا نشد secure bootرو فعال کردم میام اینجا بوت زده legacy
تراک 3 یاد تو آلبوم علیرضا تهرانی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی چرا دیگه آلبوم نمیده خبری ازش نیست صداش قشنگه
سینجول کجایی که بدبخت شدم فکر کنم تا 64 بیتی نصب نکنم این قابلیت فعال نمیشه
ولی خیلی عجیبه ها تو جدول بارها و بارها به سیستمهای 32 بیتی اشاره شده بعد تو یکی از موارد گفته فلان قابلیت باید داشته باشه تناقض بزرگیه
ببین اینجا یه سایت گفته uefi میشه رو 32 بیتی
Windows 8.1 and Windows® 8 support native UEFI 2.0 or later on 32-bit (x86), 64-bit (x64), and ARM-based PCs. They also support BIOS-based PCs, and UEFI-based PCs running in legacy BIOS-compatibility mode
ولی قابلیت secure boot نمیشه
If you’re running on a 32-bit only platform like many Intel Atom rigs, then you will need the 32-bit installation media… and some therapy. Also, Secure Boot doesn’t work for a 32-bit OS installation on a 64-bit capable system
خب این مایکروسافت منظورش چی بوده از این کار اگر 32 بیتی ها نمیتونن این قابلیتو فعال کنن چرا تو جدول همش بهش اشاره شده دارم شاخ در میارم ها
در حال حاضر 663 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 663 مهمان ها)