وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لغو کنسرتهای اخیر در طرقبه و شاندیز اظهار کرد : ما مسئول عملکرد و جایگاه خود هستیم. باید زمینه ی بی بند و باری و فحشا در این مکان از بین برود، ممکن است افرادی به هر ترتیب بخواهند مسیر اشتباه خود را ادامه دهند اما شما به عنوان مسئول این نظام نباید ابزار برای آن ها شوید. به وظایف قانونی خود عمل کنید و فقط رضای الهی را مد نظر داشته باشید و از هیاهو و جنگ روانی عده ای بی بند و بار نترسید.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی !؟ من !؟ آرشیو !؟
والا اوضاع پخش آلبوما توی این کشور فوق شخمی شده !
دیگه شهر ما که فاجعه ای در نوع خودش !
مرکز پخش اصلی شهر رو الان دو ساله سر می زنم .
صاحبش یه سری می گفت : سر یکی از قسمت های سریال شهرزاد بار کرمان تکمیل نشده اون هفته کل استان کرمان شهرزاد رو با 03 روز تاخیر توی نسخه ی فیزیکی گرفت !
من خودم اگه پول پل درست حسابی داشتم دو تا کار می کردم :
اول : تهیه کننده ی آلبوم دوم از گروه " پرس راک " می شدم که به خاطر بی پولی حیف شدن !
دوم : یه مرکز پخش اساسی برای این شهر می زدم که مو لاش نره !!!
سینجول بمیری که اینقدر توضیح دادم لینک گذاشتم هنوز میای به من اموزش uefiمیدی
در حال حاضر 591 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 591 مهمان ها)