امیر من نمیدونستم طرفدار قلعه نوعی هستی وگرنه اینقد فیتیله رو نمیبردم بالا خب زودتر میگفتی اینقد بهش گیر ندم تو این چند سال
امیر من نمیدونستم طرفدار قلعه نوعی هستی وگرنه اینقد فیتیله رو نمیبردم بالا خب زودتر میگفتی اینقد بهش گیر ندم تو این چند سال
اسی روز پخش البوم روز سرنوشت سازیه برای تو یا میشی اس پا پتی یا عزیز مجمع
خود دانی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول دلت بسوزه با اون کیبورد تخمیت
در حال حاضر 80 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (40 کاربران و 40 مهمان ها)
آقا من یه نقشه کشیدم واسه شب آلبوم شب که شد بار که رسید میرم مغازش میشینم یه جوری بحثو باز میکنم یه جوری حواسشو پرت میکنم سریع یکی کش میرم میزارم تو کیفم فقط باید یکی باشه مثلاً با سنگ بزنه به شیشه مغازه یا شلوغ کنه تا من فرصت دستبرد داشته باشم خدایا ببین آخر عمری چه افکار شیطانی اومده سراغ ما الی دیوث همش تقصیر توئه
الی دیوس مگه من با تو نیستم تلگرامتو بده ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 100 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 100 مهمان ها)