[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] درباره البوم تا مطمئن نشم هيچ چيزي رو اطلاع رساني نميكنم. البوم نه مشكل مجوز داره، نه قراره تغييري توش ايجاد بشه، نه قراره سانسور بشه، اتفاقن اين البوم هيچ گونه مميزي نداشته است. من متوجه بي قراري شما هستم ، اما من هم تا مطمئن نشم از چيزي نه اجازه دارم و نه اعلام ميكنم. دنبال لايك جمع كردن و توو چشم بودن هم نيستم كه هر خبري از هرجا رو بيام بگم يا از البوم اطلاعات بدم. من كاري رو انجام ميدم كه درست باشه و اقاي چاوشي ازم بخوان ، دوستان ديگه هر اطلاعاتي ميخوان ميتونن منتشر كنن اما من اين كار رو نميكنم. صبور باشين و مطمئن باشيد هر خبر قطعي از زمان انتشار اطلاع رساني خواهد شد