انقدی که من سیستم دانلود تلگرام بدم میاد از هیچی بدم نمیاد ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلاخره اینم یه جور لقب میشه !
توی یکی از گفتار های شاهین یه تیکه از صحبت های یه جامعه شناس ( یوسف اباذری نه بود ! ) رو توی دانش گاه تهران بعد از مرگ " مرتضی پاشایی " پخش می کرد که می گفت :
ما آدمای خیلی مهمی داریم که کسی اونا رو نمی شناسه !
و واقعا همین طوره . . .
شاید این شعر از " رضا براهنی " رو از کتاب " ظل لله " خونده باشی . . .
جهانِ ما به دو چیز زنده است . . .
اولی شاعر و دومی شاعر . . .
و شما هر دو را کشتید . . .
اولی : خسرو گل سرخی را . . .
و . . .
دومی : خسرو گل سرخی را . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای که بی تو خودمو ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرجا که پا میذارم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
ببین فک میکنی من الن طرفدار یکی از این داخلیام دارم دفاع میکنم بحث ایا نیس شاید غیر کارایی که سر و صدا کرد ازشون تا حالا چیزی نشنیدم ازشون اینم معلومه یه تیکه از اهنگ داریوش میارزه به همشون ولی این که حالا بگیم ای قمیشی و بابک افشار و ..دیگه خیلی خفن بودنم تعصبی حرف زدنه که پی هر کدومشون و بگیری به یه گروه دهه هفتادی امریکاایی اروپایی میرسی من موسیقی و از دید کسی میبنم که وقتی گووشش میدم تک تک نتارو میبینم ادعایی و چیزیم نیست میخوام بگم کسی مثه منفردزاده هارمونی و ملودیاش خیلی تحت تاثیره کارای امریکای جنوبیه و سیاوش تحت تاثیر همون کشوریه که درس خونده توش نمونش بیتلز تو یه کتابی میخوندم (اینو شهیار قنبریم)میگفت که دو نوع دزد داریم تو هنر یکی دزد حرفه ای و زرنگ یکی دزد احمق که میشه نموه های داخلی دزدیم میکنن بد میدزدن و کلا بد سلیقن تمام حرف من اینه از نظر صرفا نت بیایم امروزیارو(بعضیاشون البته)بزاریم کنار انوریا همشون یه چیز میخخونن نه اونا مثه هتل کالیفرنیا هارمونی جدیدی اضافه کردن نه ایوریا غللتی کردن قبول دارم خانه از بیخ خرابه ولی از خیلی بیخ تر خرابه مثه راه غلتیه یه عده رفتن حالا بوش در اومده من فقط میگم نه اونا قدیس هستنو بی نظیر نه اینا ایئقدر که میگی خار و بدبخت البته شاید نظر شخصیته ولی من از دید مایه اصلی ملدی و هارمونی حرف زدم اینکه ضعیف شدن چیز مشخصیه ولی درد همه ی دنیاس نه ایران
در حال حاضر 672 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 672 مهمان ها)