ایرج بسطامی - بداهه خوانی و بداهه نوازی ... (یعنی واقعا سینجول باید زنده بمونه و ایرج بسطامی بمیره این کجاش عدالته)
ایرج بسطامی - بداهه خوانی و بداهه نوازی ... (یعنی واقعا سینجول باید زنده بمونه و ایرج بسطامی بمیره این کجاش عدالته)
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
Be To Che Akhe Be To Che
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۱۶ ساعت پیش ·
مصطفی تاج زاده یکی از آن آدمهایی بود که وقتی از زندان بیرون آمدم در سال 1377 تنها کسی بود که در وزارت کشور معاون وزیر بود و نه تنها دعوت کرد بروم و درباره وضع زندان با من حرف زد، بلکه جدا از من خواست هر گله و شکایتی از وضعیت دارم بکنم و گفت پیگیر خواهد بود. شاید به دلیل همین برخورد او و شنیدن انواع مشابه همین برخورد از دیگران، همیشه معتقدم او از آنهایی است که در همه سالهایی که در دوره وزارت خاتمی در ارشاد مدیر بود و بسیار درست رفتار می کرد و در زمان وزارت کشورش آدمی دموکرات منش و خوش رفتار بود. از آنها بود که در موقعیت قدرت و ضعف دموکرات بود و طرفدار حق دیگران. به همین دلیل همیشه فکر می کنم او یک سرمایه ملی است، ساعاتی پیش تاج زاده از زندان بعد از هفت سال آزاد شد و چشم فخری خانم و همه ماها را روشن کرد. در همه این سالهایی که مصطفی در زندان بود، فخری خانم همسرش خواهر همه ماها و خبررسان او بود. امیدوارم هر دو شان رنج این سالها را از این پس کمتر احساس کنند و امیدوارم مصطفی مثل گنجینه ای از دانش و سرمایه سیاسی و فکری در دسترس همه دوستداران آزادی و دموکراسی و ایران باشد. آقای مصطفی آزادی ات مبارک .....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابوعزرائیل واسه ایرانیا پیام داده
.
صابر دیوث یه 10 تا سیدی تا شب برام آپ کن زود باش
با سه تا طرب انگیز و جرق جرق و پراگرسیو راک و...با آلبوم شلم شوربایی طرف خواهیم بود
عجب حلوای قندی تو
امیر بی گزندی تو
در حال حاضر 256 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 256 مهمان ها)