افشارزاده:علی جان زلاتان رو اوکی کردم
کچل:حاجی اول بگو ببینم تو لیست برانکو هست؟؟؟
افشارزاده:نیستش ولی...
کچل:ولی نداره حاجی من گفتم فقط لیست برانکو
عجب حلوای قندی تو
امیر بی گزندی تو
خدایی هیچ خبری نیست از آلبوم..نه ترک لیستی،نه اظهار نظری کلا همه تو حالت بایکوت هستند...تازه اگر ماه رمضون یه وقت دوشنبه باشه که فکر کنم کلا آلبوم میماله.....
مارکو: از بوسه من خوشت نیومد؟
ورونیکا: کاش گناه نبود تا کاملا لذت می بردم.
مارکو: ما گناه می کنیم تا خدا بخشنده بمونه ...
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا ؟ من از کجا ؟ مال که را دزدیده ام ؟
# خبر فوری
# خبر عاجل
# Breaking news
آقا رفتم باهاش صحبت کردم اینبار تدارک دیدن حسابی اصن با سیستم پخش آشنا شدم
تهران رو که بیخیال شین اینبار آلبوم از شب قبل در کار نخواهد بود ! فقط رو استان های نزدیک تهران میتونیم حساب کنیم مثلاً قم یا اراک
هیچوقت دلم نمیخواست چاوشی اینقدر سر زبونا باشه.. همیشه ازینکه چیزی میخوند که خیلی ها نمیفهمیدند خوشحال بودم..
اما حالا ازینکه میبینم توی هر ماشینی صداش میاد و از هر موبایلی در حال پخشه، احساس بدی بهم دست میده.. با خودم میگم اینکه داره میشه مثل مرحوم پاشایی و جلیلی و احمدوند..!
کلا همیشه مایل بودم عاشق یه چیز متفاوت باشم و تابع یه جمع وسیع نباشم و چاوشی هم یکی از اصلی ترین این انتخابا بود.. اما حالا که میبینم ملت الکی خوش 90 درصدش دارن چاوشی پلی میکنن و شاید بیشترشون هم نمیفهمنش! یه حس دوگانگی خوب و بد دارم که بیشترش مایل به بد هست..
زمانی که همه میگفتند اگزوز و فلان، اون موقع من با عطش بیشتری هندزفری هارو فشار میدادم و میگوشیدم و بغض میکردم و با خودم میگفتم احمقها شما چی میفهمید...!
اما حالا که میبینم پیر و جوون و کودک و مذهبی و ملهد و صداسیما و... همه چاوشیستی شدند، باخودم میگم یه جای کار این آدم تارک دنیا ایراد داشته که این ملت حالی به حالی و الکی خوش اینجوری متفق القول عاشق یه چیز خاص شدند که قرار نبود عام بشه...
در حال حاضر 211 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 211 مهمان ها)