آخرین بار آلبوم رگ خواب دوگانه خیلی چسبیده بود تو ماه رمضون ..
آخرین بار آلبوم رگ خواب دوگانه خیلی چسبیده بود تو ماه رمضون ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهشا خلط نکن مباحث رو با هم...همین قطعاتی که گفتی،همین دیوار بی دری که گفتی اگر روی یک فتوکلیپ حرفه ای میکس شده بود،یا برای یک سریال ساخته شده بود هم همه گیر میشد...اما من بحثم چیز دیگریست..اینکه ملاک خوب بودن یک هنرمند و کارهایش برای شمای نوعی این است که اگر کار شاهکاری به مانند قطار بود،اما از سازمان پخش شد پس هم قطعه ذکر شده سخیف و هم هنرمند، کاملا در دسترس و چیپ هستند...خواهشا نگاه های تعصبی و قرون وسطایی خودتان را اصلاح کنید.....من خود آن سیزدهم از نظر جذب مخاطب در اقشار مختلف یک انقلاب بود،پس هم اشعار و هم موزیسن های حاضر در آلبوم چون آلبوم همه گیر شد و حتی در ماشین ها هم از آن استقبال شد،سخیف است.....نمیدونم با چه پدیده هایی رو برو هستیم...
برگ درخت من همیشه زرده
پ . ن : ژاکت؛ بهترین آلبوم محسنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستم ببینم چه دیوثایی دین اسلام رو زیر پا میذارن ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آتش به جگر زان رخ افروخته دارم
کی بهت خندیده ؟
در حال حاضر 649 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 649 مهمان ها)