داوود..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یه حقیقته تلخه اما بعضی از بچه ها بیشتر برا کاربریشون میومدن که یادمه دو دفعه ایی که سایت ترکید میگفتن تشکر ها و ارسالامون رو پس بدین .. جالبیش اینجاست که مرتضی هم بچه بازی در میاورد نمیداد ... بعد من گفتم دوستان مهم این دوستی بین ماست مهم وجود ماست که نه تشکیل خانواده نه سفر به شهر یا کشور دیگه نمیتونه ما رو از هم جدا کنه چون هرکس هر چند روز یه بار میتونه قسمتی از وقتشو با دوستایی بگذرونه چون همه نت دارن این روزا اونایی هم که ندارن میتونن برن کافی نت که گرون هم نیست مهم این دوستامونه که حتی بعضی هاشون مهم ترین راز های زندگیتونو میدونن چون خیلی حرفا گفتنی نیست به زبون نمیاد باید بنویسی که یا به صورت شعر در میاد یا دل نوشته یا چت کردن که ما میکنیم ...بعد چن نفر گفتن شماها هیچ فعالیت مثبتی ندارین و ما اینجا زحمت کشیدیم تا تشکر گرفتیم ...منم از یه جهت حق بهشون میدادم ولی از جهت این که واسه تشکر و پست و اینا اعتراض میکردن زیاد موافق نبودم باهاشون
اما اون بندگان خدا هم تقصیری نداشتن تقصیر مورتوض بود که ارسال ها و تشکر های اینا رو نمیداد
دقیقا همین ترگیدن های سایت و همین لج بازی های مدیران اونموقع باعث شد اصلا فروم به کل فلج شه
كل كل چقد بود ، دعوا ، بن ، سارا من مي ديد بن مي كرد، اي موري منو ياد چه چيزايي انداختي ، رمضونا رو يادتونه تا صبح بساط داشتيم
در حال حاضر 621 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 621 مهمان ها)