نوشته اصلی توسط Gadfly دقیقن...خوشحال شدم همچنین
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط DENZEL حالا چی میخونی کجا میخونی بیشتر توضیح بده تلتو پخ کن.ایجا نمیشه گفت.
عجب حلوای قندی تو امیر بی گزندی تو
نوشته اصلی توسط MrCrow ارزش این همه صبر رو داشت دیوث حالا فن 2 اتیشه چاوشی شدی؟
از صبح یه بسته سیگار کشیدم با آلبوم
نوشته اصلی توسط DENZEL دیوث حالا فن 2 اتیشه چاوشی شدی؟ چاوشی رو دوست داشتم و دارم همیشه اصلا به عنوان یه هوادار چاوشی اومدم تو انجمن - ولی هیشکی یزدانی نمیشه
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 تلتو پخ کن.ایجا نمیشه گفت. میکنم ولی الان حال ندارم ازین صفحه برم بیرون فعلا همینجا بوگو ایرادی نداره.
نوشته اصلی توسط MrCrow چاوشی رو دوست داشتم و دارم همیشه اصلا به عنوان یه هوادار چاوشی اومدم تو انجمن - ولی هیشکی یزدانی نمیشه با این عربده هایی که میزنه روی ففریو کم کرده با اون عربده های قدیمش.
نوشته اصلی توسط DENZEL با این عربده هایی که میزنه روی ففریو کم کرده با اون عربده های قدیمش. این سری دیگه یییییههههههههههههههههه هم بهش اضافه کرده عزیزم فداش شم قربونش برم
نوشته اصلی توسط DENZEL میکنم ولی الان حال ندارم ازین صفحه برم بیرون فعلا همینجا بوگو ایرادی نداره. نمیشه آخهملودی میسازم رو شعرای سعدی و دوستان.یه ته صدایی هم دارم ولی پول ندارم تو تل میفرستم برات.
نوشته اصلی توسط MrCrow این سری دیگه یییییههههههههههههههههه هم بهش اضافه کرده عزیزم فداش شم قربونش برم ای واااااااااااااااااااااااا اااااااااای واقعا عجب انقلاب بزرگی انجام داده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 499 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 499 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن