اصلن شک ندارم محسن شاه مقصود رو از رو کاغذ خونده ، حتی با اینکه از رو میخوند بازم اشتباه میخوند، شعر که نیست طوماره ، صفا دهنت
.
صبا میگوید: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی فقط ۱ ترک “زندگی” از آلبوم علی عظیمی می ارزه به تمام این البوم! غرور بیش از حد هم حدی داره !
دریغ یکم نو آوری و یکم شعرهای خاص و بدیع که میتونه حرفی برای گفتن داشته باشه و تحرکی توی شنوتده ایحاد کنه از نظر فکری و شعوری.
اخه تو رو چه به موسیقی بی سواد اصلا میدونی موسیقی یعنی چی یعنی مغزت در همین حده حتما پریودی که این نظر رو دادی فقط اون گیتار الکترونیک توی اتوبوس اخر می ارز به کل وجود اون علی عظیمی و اهنگاش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن یکی کارارو با اشک خونده
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا ؟ من از کجا ؟ مال که را دزدیده ام ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]سلام آقای حجازی یه پیشنهاد دارم حتما آهنگ تریاق رو گوش بده جواب خیلی چیزا تو این اهنگ هست ؟؟ رفیق خودتی
در حال حاضر 693 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 693 مهمان ها)