خوب اینجور کار ازش میخواد بده یکی که تازه شروع کرده.. بهتر میرینه که
خوب اینجور کار ازش میخواد بده یکی که تازه شروع کرده.. بهتر میرینه که
یه چیز عجیبی که اومد به ذهنم اینه که کسشرای رضا آرین و فخری راجع به َآلبومو کجای دلم بذارم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز در صحن علنی مجلس، نمایند آمل و معاون پارلمانی وزارت کشاورزی بعد از درگیری لفظی درباره واردات برنج با یکدیگر گلاویز شدند و با پادرمیانی سایرین این غائله خاتمه یافت.
به گزارش ایلنا، در این درگیری خلیل آقایی، معاون پارلمانی وزارت کشاورزی با پیراهن پاره در حالی که نمایندگان جلوی دهانش را گرفته بودند از صحن مجلس خارج شد.
نماینده مردم آمل نیز در گفت و گو با خبرگزاریها اعلام کرد که آقایی به عمد پیراهنش را پاره کرد.
عزتالله یوسفیانملا در شرح ماجرا گفت: «من نامهای را به آقایی نشان دادم و گفتم که باید در راستای جلوگیری از واردات برنج اقدامی شود و او هم پاسخ داد، که همین است که هست و من نیز به او گفتم، اینطور نیست. ما هم میدانیم چهکار کنیم.»
برخی گزارشها نیز حاکی از آن است که در گیری امروز مجلس به دلیل انتقاد نماینده آمل بر سر عزل یکی از مدیران استانی بوده است.
گفتنی است، درگیری فیزیکی میان آقایی و یوسفیانملا تنها چند دقیقه پس از نشستن علی مطهری بر صندلی ریاست صورت گرفت و بر این اساس، نائبرئیس دوم مجلس که نخستین ثانیههای ریاست خود را تجربه میکرد، در «کمال آرامش» از سایر افرادی که در نزدیکی درگیری حضور داشتند، درخواست کرد که به این ماجرا پایان دهند.
تو تریاق یه کم پیاز داغ ترجیع بندو زیاد میکرد میشد یه چی تو مایه هر روز پاییزه از نظر فریاد میگم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست که میبردی به کوله بار سفر
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا ؟ من از کجا ؟ مال که را دزدیده ام ؟
سجاد دیوث چی شد نظرت عوض شد دیشب یه چی دیگه میگفتی دیوث ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
اینا کیه ان دیگه
کی میشه دست خودتو با بچتو بگیرم ببرم دَدَ
در حال حاضر 413 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 413 مهمان ها)