همگی شیفت+دیلیت غیر از 2 و 6 و 8 و 12
یه نظرسنجی بذارید
همگی شیفت+دیلیت غیر از 2 و 6 و 8 و 12
یه نظرسنجی بذارید
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش "ورزش سه"، سیدجلال حسینی که گفته می شود به زودی قراردادش را با پرسپولیس به امضا خواهد رساند در پایان دیدار دوستانه ایران برابر قرقیزستان برابر خبرنگاران حضور یافت و به سوالات آنها پاسخ داد.
حسینی در ابتدای صحبت هایش درباره این دیدار گفت: بازی خوبی بود، متأسفانه ما بازیهای کمی داریم و باید از این دیدارها استفاده کنیم. 6 تعویض انجام دادیم و تقریباً همه بازیکنان بازی کردند و این مساله خیلی بهتر است که بتوانیم با حریفان قوی تری بازی کنیم.
وی در مورد بحث حضورش در پرسپولیس عنوان کرد: صحبتهایی در این مورد انجام شده و فقط یک صحبت کوچک باقی مانده تا این مسئله نهایی شود.
مدافع تیم ملی در رابطه با اینکه چقدر احتمال دارد به پرسپولیس بیاید، عنوان کرد: این مسئله خیلی محتمل است. سیدجلال حسینی در پایان صحبت هایش نوید داد فوتبالش را با پیراهن پرسپولیس به پایان برساند: توافقات نهایی را انجام داده ام و به زودی برای صحبت پایانی به باشگاه خواهم رفت. همیشه دوست داشتم در پرسپولیس حضور داشته باشم و می خواهم فوتبالم را در این تیم به پایان برسانم.
اژده ها وارد می شود
همتون احترام بزارید الدنگ ها
تبریک برا انتشار آلبوم
همیشه یه مشکلی که رو شعرای کلاسیک وجود داره در آوردن اون فضایی هست که خواننده مد نظرشه
حالا لحن , ملودی و تنظیم هر کدوم قسمتی از کارو به دوش میکشن
به نظرم تو کارای کلاسیک که شعراش برا مولانا و سعدی بود فقط میشه به امیر بی گزند پریشان و تریاق اتکا کرد
که تریاق از بقیه یه سر و گردن بالاتر بود
بقیه کارا هم که شعراش از صفا و پدرام و یاغی تبار بودن من به شخصه شاه مقصود رو بیشتر پسندیدم
اما به نظرم خواننده ای تو سطح محسن ازش انتظار بالاتری میره
من شخصا انتظار بیشتری داشتم
نسبت به 13 میشه گفت تو فضا و ملودی و تنظیم بهتر بود
اما نسبت به پارو من بهتر شدن ندیدم
شعرا و فضا سازی و کلا آلبوم بهتری بود
البته اینا همه ش نظر شخصیه و مطمئنا میتونه اشتباه هم باشه
جراتش قابل تحسینه
امیدوارم تو فضایی قدم برداره که به نفع خودش و موسیقی باشه
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
ترافیک باقیمانده اینترنت 188 مگابایت
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
خیلی دوست دارم ببینم 1:16 پریشان کی میخونه
قسمت دومش سرلکه ولی 1:16 یکی دیگست مگر اینکه صدای سرلکو با دستگاه عوض کرده باشن
در حال حاضر 165 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 165 مهمان ها)