نوشته اصلی توسط MaMaTiR الله وکیلی خودت چند بار به این سکشری که کپی کردی خندیدی من بیشتر به ممه های پاکسیما زکیپور میخندم
نوشته اصلی توسط MrCrow منصور با عبدی یمینی و شهیار قنبری کار کرده کارش درسته من نمیگم کارش غلطه ولی خیلی وقت ریده
نوشته اصلی توسط Amir ما ماهواره نداریم اتفاقا ما هم نداریم.. از تی وی دیدم
نوشته اصلی توسط _Khashi_ من بیشتر به ممه های پاکسیما زکیپور میخندم نفس زکیت تو حلقش
نوشته اصلی توسط MaMaTiR من نمیگم کارش غلطه ولی خیلی وقت ریده الان یه نفر به من نشون بده که کارش غلط نباشه (البته یزدانی از همه جداست)
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Hadi کدومشو دانلود کردی ؟ خوب بود کیفیت مال الیاس رو اول گرفتم ولی خب اکسترکت کردم پلی شون کردم دیدم ای بابا هیچ کدوم آشنا نیستن برام از اسم ترکا تقریبا معلوم بود امان از این حافظه
نوشته اصلی توسط MrCrow الان یه نفر به من نشون بده که کارش غلط نباشه (البته یزدانی از همه جداست) فقط میتونم بگم برو بمیر
نوشته اصلی توسط MaMaTiR فقط میتونم بگم برو بمیر
نوشته اصلی توسط peyman.2012 مال الیاس رو اول گرفتم ولی خب اکسترکت کردم پلی شون کردم دیدم ای بابا هیچ کدوم آشنا نیستن برام از اسم ترکا تقریبا معلوم بود امان از این حافظه دمت گرم
نوشته اصلی توسط Amir خیلی وقته هنوز مرتضی بود سال 2012 فکر کنم دیگه نیوک منسوخ شده وردپرس عالیه خیلی خوب بهینه و سئو میشه خب قالب رو ریسپانسیو کنید اینجور امتیاز منفی میگیرید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 579 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 579 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن