[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این رضا دیوث هم میاد پیام بازرگانی میده![]()
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش "ورزش سه" و به نقل از مهر، برانکو ایوانکوویچ که برای گذراندن تعطیلات پس از فصل راهی کرواسی شده بود، درحالی صبح روز جمعه به تهران برگشت که دستیارانش نیز وی را همراهی می کردند.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس که توانست نمایش خوب و قابل قبولی با سرخپوشان در لیگ پانزدهم داشته باشد این بار عنوان کرد در هر سه جامی که پرسپولیس حضور دارد مدعی قهرمانی خواهند بود. برانکو در مورد پیش بینی اش از آینده پرسپولیس گفت: ما در لیگ برتر، لیگ قهرمانان آسیا و جام حذفی حضور خواهیم داشت و طبیعتا در هر سه جام هم مدعی قهرمانی هستیم. وی در مورد فهرست بازیکنان مورد نظرش برای فصل آینده و اینکه از بین وحید امیری و مهرداد محمدی کدام بازیکن را به پرسپولیس خواهید آورد گفت: مسئولان باشگاه پیگیر این موضوع هستند و من هر دوی این بازیکنان را می خواهم.
در غیاب برانکو، مسئولان پرسپولیس با ساسان انصاری، احسان الوان زاده و سیدحلال حسینی قرارداد امضا کردند. علیرضا بیرانوند نیز قبلا به پرسپولیس پیوسته بود.
چه دردی میکشه عاشق فقط پاییز میدونه![]()
عذابِ هرزه رویی رو گلِ جالیز میدونه![]()
خشی نگو اینو یادم نیست که میزنمتایادته پارسال کامینگ سون آلبوم منصور رو زدم با حضور پاکسیما و میرزا ... بعدش پخ دادی که آی هواررر من به عنوان سرپرست و حامی دوستداران منصور هستم و الان به پاکسیما گفتم و او گفت که خبری نیست
( خوب یادمه فینگلیش هم تایپ کردی ، منم گفتم پاکسی خودش گفت منتظر باشین
) اگه هنوز پخ رو داری بزار تا یکم بخندیم
ایمان بیار تا به سرنوشت دوستداران شادمهر دچار نشی
![]()
با عرض سلام و احترام
کوشان ریده![]()
در حال حاضر 187 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 187 مهمان ها)