لاتای دنیای مجازی=اوبیای دنیای واقعی
اینو فراموش نکنین،دیدم که میگما،،26 سال از خدا عمر گرفتم و دیدم!! کل عمرشونو اینجا میگذرونن که بهَم فوش بدن،اونوقت تو خیابون یه پخِشون کنی 10متر میپرَن هوا..خودتونو درگیر اینجور آدما نکنین و جوابشونو ندین،خُنَک میشن میرن!فقط خواهشا از شادمهر اینجا بحث نکنید و به کارای خواننده خودتون کار داشته باشین،شادمهر حال کنه سالی یه آهنگ میده،حال کنه سالی 10 تا میده،حالم کنه 10 سالی یکی میده مهم اینه که اون آهنگی که میده به دل همه میشینه چه پیر چه جوون چه دهه چهل و پنجایی چه دهه هشتادی..کار بلد نبود واسه مهستی بهترین آلبومشو نمیساخت،واسه ابی اهنگ نمیساخت،صد درصد از خیلی از شما کارشناس الکیا بیشتر بارشه! شمام آهنگتونو و آلبوم خوانندتونو گوش کنین چه خوب چه بد،،هرکسی طرفدار هر خواننده ای هست مخصوصا صد آتیشش هرموقع خوانندش آهنگ میده اگه تو اون آهنگ خیلی ببخشین صدای زیر بغلشو در بیاره بزاره تو اون آهنگ همه طرفداراش میگن به به استاد چه کردی،استاد این صدایی که در آوردی خارق العادس من تاحالا نشنیدم،یکی دیگه میگه استاد این تنظیم مال فلان ژانره،شما چطوری اینهمه میتونی تو همه ی ژانرا کار بدی؟ اون یکی دیگه میگه،سلطان فلانی همیشه با این صداها مارو شگفت زده کرده،،کاری ام نداره که بابا تو این آهنگ صدای زیر بغلشو گذاشته،خیلی ببخشین،اگه صدای تو دستشوییشم بزاره همه شروع میکنن در مدح اون صداها به تعریف کردن و مقاله نوشتن!! خلاصه خیلی حرف زدم ولی تو کل کلاتون به خواننده دیگه ای کار ناشته باشید مخصوصا شادمهر،چون طرفداراش اینجا نه چیزی گفتن تو این چند روز و نه توهینی کردن و سرشون به کار خودشون بوده از جمله خودم!!
لطفا بزرگتر بشین!
من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن لاشی یه تسلیت بگی بد نیس
در حال حاضر 301 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 301 مهمان ها)