منتظر میشینم دل من میریزه
واسه من این احساس هیجان انگیزه
نمیدونی که چیکار تو با این دل کردی
با چشات دنیامو متحول کردی
منتظر میشینم دل من میریزه
واسه من این احساس هیجان انگیزه
نمیدونی که چیکار تو با این دل کردی
با چشات دنیامو متحول کردی
از 25 تا سوال 22 تارو درس زدم اون 3 تا رو هم راحت بود اشتب کردم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موذن زاده[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواننده زن آمریکایی با شلیک گلوله به قتل رسید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
اقا کی تلگرام سر در میاره؟
چرا اعضا اضافه میشن تو کانال قابل مشاهده نیستن
مثال اون بالا الان دو نفر اضافه شدن از 98 اومد به 100 حالا که میریم ممبرارو نگا کنیم کسی اضافه نشده جرا!!!!!!!!
در حال حاضر 462 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 462 مهمان ها)