عجب سروی
عجب ماهی
عجب یاقوت و مرجانی
عجب سروی
عجب ماهی
عجب یاقوت و مرجانی
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا ؟ من از کجا ؟ مال که را دزدیده ام ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شن هم نشدیم
.
دیوثااااا
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
اولین بار که آلبومو گوش کردم خیلی برام سنگین بود و جذبم نکرد! پیش خودم گفتم چرا اینجوریه! بعد هرچی بیشتر و "دقیق تر" گوش دادم، یکی یکی آهنگا برام جذاب شد! الان هرچی جلوتر میره علاقم به آلبوم بیشتر و بیشتر میشه چه میکنه محسن چاوشی
مروح کن دل و جان را
مال که را دزدیده ام؟
ایهام سنگینی داره
.
برمن این 2 تا زنه رو خشک خشک تو شاتل بفوکم بیام ..
دیگه رفتن رو اعصاب هی هیچی نمیگم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4،5 روزه کارمون این شده که به خانواده بگیم ساعت سه و چهار ظهر اذان نمیگن بخدا آهنگ چاوشیه بابا.
نذارین اینا رو باوووو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 395 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 395 مهمان ها)