پس از تو رویِ من بمبای خنثی هم عمل کردن
پس از تو رویِ من بمبای خنثی هم عمل کردن
چه میشود کرد آقازادههای سیاسی، میان بلبشوی مدیریت فرهنگی کشور، تصمیم گرفتهاند چند روزی هم در میدان فرهنگ حضور داشته باشند. سرمایه دارند و عرصهی فرهنگ، ویترین خوبی برای فعالیتهای اقتصادی و سیاسیشان است. همین میشود که حمیدرضا عارف پسر محمدرضا عارف نماینده مجلس که نمیخواهد از سایر آقازاده ها عقب بماند، همراه یکی از شرکای خود سرمایه تولید آلبوم «امیر بیگزند»، تازهترین اثر محسن چاوشی را فراهم میکند.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از جريانات سال ١٣٧٨، هيچوقت به طور جدي سراغي از روزنامه ها و رسانه ها نگرفتم.خوشبختانه در اين سال ها آن ها هم معمولاً سراغي از من نمي گيرند.اصلاً چند سالي مي شود كه از مطبوعات و رسانه ها(داخلي و خارجي) به طور كامل متنفر شده ام.مافياي رسانه رسالتي جز غوغاسالاري و عوام فريبي ندارد و در پايين آوردن سطح فرهنگ عمومي بسيار مقصّر است و گناهكار.
پيش تر، به خاطر جواني و بي تجربگي گاهي دچار اشتباه شده ام اما دو سه سالي مي شود كه با هيچ رسانه اي گفتگو نكرده ام و به گمانم تا روز مرگم به همين منوال ادامه بدهم.تنهايي ام را بسيار دوست مي دارم. اگر هم جز شعر حرفي داشته باشم،حرفم را در همين صفحه منتشر خواهم كرد.بنابراين اگر جايي افراد سودجو و لاابالي و بي سوادِ فلان رسانه يا فلان نشريه نقل قولي از من منتشر كنند، همه نشر اكاذيب است و حرف باطل.
كه ظاهراً در اين خاك قهرمان پرور، شاعري چيزي جز دورِ باطل زدن نيست.
حسين صفا
ینی کاوه آفاق میگوشه ؟
سحابی (Nebula) چیست؟
به ابر عظیمی از غبار، گاز و پلاسما در فضاهای میانستارهای گفته میشود. سحابیها محل تولد ستاره ها هستند.
مصباحیمقدم: در صورت اجماع اصولگرایان کاندیدای ریاستجمهوری میشوم
در حال حاضر 148 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 148 مهمان ها)