من اسکیمو شدم آغوش تو کجاست
آغوش تو فقط رو خط استواست ...
من اسکیمو شدم آغوش تو کجاست
آغوش تو فقط رو خط استواست ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
همچنان " شاه مقصود "
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
اشترم یه تنوعی بده اینا رو بزن این بقل
در ستایش محسن چاوشی به بهانه انتشار آلبوم «امیر بیگزند»
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعتراف میکنم که سالها به صدا و موسیقی او هیچ علاقهای نداشتم.
اعتراف میکنم که سالها از صدا و موسیقیاش گریزان بودم.
اعتراف میکنم که مطمئن بودم او شکست خواهد خورد.
اما باید پذیرفت که محسن چاووشی اکنون در آستانه جایگاهی قرار گرفته که از او اولین و تنها خواننده مؤلف موسیقی را در تاریخ موسیقی پاپ میسازد.
همه میدانیم که سالهای سال است اگر بخواهد کنسرتی برگزار کند، هیچ کدام از سالنها و مجموعههای برگزارکننده ایران، ظرفیت مناسب را برای خیل عظیم طرفداران او ندارند و واقعاً کار برای نهادهای انتظامی و امنیتی سخت خواهد بود. اما او مقابل وسوسه اینهمه پول و ثروت و شهوت صحنه ایستاده است.
من به عنوان کسی که در 3 عرصه موسیقی نواحی (فولکولوریک)، موسیقی ردیفی و موسیقی پاپ، دستی (هرچند کوتاه) بر آتش داشتهام، نمونههایی از چاووشی را دیدهام و به شما اطمینان میدهم، افسانه چاووشی به این زودیها تکرار نخواهد شد؛ به شرط آنکه با همین شهود و مکاشفه راه را قدم بردارد.
در ستایش محسن چاوشی به بهانه انتشار آلبوم «امیر بیگزند»
تا بجوشد آبت از بالا و پست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 587 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 587 مهمان ها)