ممد نوبری
ممد نوبری
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا ؟ من از کجا ؟ مال که را دزدیده ام ؟
کلا با موسیقی شاهین نجفی به هیچ صورت نمی تونم ارتباط برقرار کنم ! آلبوم ترامادولش رو گرفتم دو سه بار گوش کردم ولی اصلا خوشم نیومد
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
ایتالیا سوئد خیلی خوب میشه. یاد گل زلاتان تو یورو 2004 میفتم
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا ؟ من از کجا ؟ مال که را دزدیده ام ؟
خیلی آهنگ هست که من دوست دارم و خیلی وقتم هست که نشنیدم ولی الان فقط چاوشی ... به غیر از محسن چیزی بم حال نمیده
احساس میکنم تو سیستم چیزی نیست به غیر از آهنگای چاوشی به خصوص آلبوم جدید
بر اساس آماری که «نیلسون میوزیک» منتشر کرد، در سال ۲۰۱۴ میلادی ۳ میلیون و ۶۶۰ هزار نسخه از آلبوم «۱۹۸۹» این خواننده به فروش رسید. به این ترتیب تیلور سویفت در صدر فهرست پرفروشترین آلبومهای موسیقی سال ۲۰۱۴ آمریکا قرار گرفت.[۳۱] این آلبوم در سال ۲۰۱۵ با فروشی بیش از ۹ میلیون نسخه یکی از پرفروشترین آلبومهای سال شد. این آلبوم بیش از ۵ میلیون نسخه در آمریکا به فروش رفته است. آلبوم ۱۹۸۹ و آلبوم ۲۱ ادل تنها آلبومهایی هستند که بیش از ۵ میلیون در آمریکا به فروش رفتهاند. تیلور سوییفت تنها خواننده زن آمریکاست که همه آلبومهایش بیش از ۵ میلیون فروش داشتهاند. تیلور سوییفت از ابتدای سال ۲۰۱۵ تا ماه اکتبر با درآمد روزانه یک میلیون دلار، پردرآمدترین ستاره موسیقی جهان شناخته شد.[۳۲] در سال ۲۰۱۵ تیلور سوییفت بیش از ۵۳ میلیون دنبالکننده از سوی اینستاگرام به عنوان پرطرفدارترین کاربر این شبکه اجتماعی معرفی شد.[۳۳]
پ.ن : عجب حلوای قندی تو
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
الان مهدی خطر شده کبریت بی خطر ، جاش خالیه ولی کیون لقش داره عشق و حال میکنه
در حال حاضر 377 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 377 مهمان ها)